Ο Αυστραλός Youtuber Wolfie6020, χρησιμοποιεί το κανάλι του στο Youtube για να εξηγήσει τους πολλούς λόγους για τους οποίους η έννοια της επίπεδης γης δεν είναι παρά ανοησίες. Έτσι, ο Wolfie6020 δέχτηκε  το challenge από τον συνάδελφό του Flat Out Hero.

Εν ολίγοις, έπρεπε να αποδείξει ότι μπορεί κανείς να πετάξει από το σημείο Α στο σημείο Β, στο σημείο Γ και στη συνέχεια πίσω στο σημείο Α, με την απόσταση μεταξύ κάθε σημείου να είναι η ίδια και κάνοντας στροφή 90 μοιρών σε κάθε σημείο. Το στοίχημα ορίστηκε στις 100.000 δολάρια.

Τέτοιο σχήμα είναι αδύνατο να δημιουργηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια, καθώς το ισοσκελές τρίγωνο δεν θα έχει γωνίες μεγαλύτερες από 60 μοίρες, ωστόσο στην επιφάνεια της σφαίρας κάτι τέτοιο είναι απολύτως εφικτό.

Μην έχοντας να χάσει τίποτα, αλλά να κερδίσει 100.000 δολάρια, ο Wofie6020 δέχθηκε την πρόκληση και μοιράστηκε το “σχέδιο πτήσης” στο τέλος Οκτωβρίου σε ένα video το οποίο έχει δεχθεί περισσότερες από 5.7 εκατομμύρια προβολές. Το σχέδιο πτήσης ξεκινά από τα Galapagos, στον Κόλπο της Γουινέας της Αφρικής και μετά στο Βόρειο Πόλο και στη συνέχεια καταλήγει στα Galapagos.

Δυστυχώς, ποτέ δεν πληρώθηκε τα 100.000 δολάρια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά εάν δεν πάω εκεί ψηλά να δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα… Ειδικά μια εβραϊκή ΜΑΣΑ κτλ…. Γιατί το “σανό” που δίνουν στην ανθρωπότητα αιώνες ή καλύτερα χιλιετίες δεν έχει τελειωμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.