Το κορεάτικο ETNews ισχυρίζεται πως έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με τα αναδιπλούμενα OLED panels. Η πηγή σύμφωνα με το γνωστό μέσο, είναι αξιόπιστη. Η έκθεση αναφέρει πως ο κορεάτικος γίγαντας ετοιμάζεται να βάλει τα OLED panels σε μαζική παραγωγή, ώστε να εξοπλίσει με αυτά το Samsung X που θα έρθει μέσα στο 2019.

Μέχρι στιγμής αρκετοί έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την έναρξη της εποχής των αναδιπλούμενων συσκευών, με πιο δυνατές να είναι η Motorola, η Huawei, η Oppo και η Apple.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις, βλέπουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Αρχικά το τηλέφωνο που σχεδίαζε η Apple θα δίπλωνε κάθετα, μεγαλώνοντας την οθόνη από τις 4.5 ίντσες, στις 7.3 ίντσες. Αυτό όμως δεν ήταν τόσο πρακτικό, αφού ακόμα και για την απάντηση σε μια κλήση, θα έπρεπε να ξεδιπλώσουμε την συσκευή. Τώρα η Samsung κοιτάει έναν σχεδιασμό που θα διπλώνει από τα 2/3 της συσκευής και πάνω.

Ο σχεδιασμός της οθόνης θα είναι έτοιμος για κυκλοφορία της συσκευής στις αρχές του 2019.

Από ότι φαίνεται οι αναδιπλούμενες συσκευές θα είναι η νέα μόδα, ξεκινώντας από τις αρχές του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον CEO της Samsung, όταν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν θα είναι ολοκληρωμένο και όχι μισή δουλειά για θέματα μάρκετινγκ. Για αυτό όμως θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή του, για να δούμε πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η Samsung με την αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.