Τα Gaming monitors έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και καιρό, ενώ η αγορά φαίνεται να έχει ανοδική τάση. Οι εν λόγω οθόνες είναι συνήθως widescreen για καλύτερη εμπειρία σε καταστάσεις gaming, αλλά και θέασης ταινιών. Έτσι η Alienware μπήκε σε αυτή την αγορά με την κυρτή AW3418DW, που είναι στις 34 ίντσες. Επίσης είδαμε και την AW3418HW που είναι επίσης στις 34 ίντσες, αλλά δεν είναι κυρτή.

Η οθόνη είναι κυρτή και έχει αναλογία 21:9. Η ανάλυση της οθόνης είναι 3440×1440 για την κυρτή οθόνη και 2560×1080 για την επίπεδη οθόνη.

Οι δύο οθόνες έχουν πολύ μικρά bezels και υποστηρίζουν NVIDIA G-Sync για πιο ομαλή εμπειρία στο gaming. Ο ρυθμός ανανέωσης των οθονών είναι στα 4ms, που είναι ότι πρέπει για παιχνίδια. Το κυρτό μοντέλο υποστηρίζει 120Hz refresh rate, ενώ το επίπεδο μοντέλο, έχοντας μικρότερη ανάλυση, φτάνει στα 160Hz. Τα refresh rates των οθονών είναι overclocked, αφού πλέον μπορούμε να κάνουμε και αυτό. Τα δύο μοντέλα έχουν LED στο πίσω μέρος, όπως κάθε gaming gear που σέβεται τον εαυτό του.

Τιμολογιακά τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού το μεγάλο μοντέλο έρχεται στα $1499 το επίπεδο μοντέλο έρχεται στα $1199.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.