Η Apple φαίνεται ότι φέρει την αιώνια διαμάχη iPhone – Android τώρα και στις ηχητικές κλήσεις του iPhone. Γνωρίζουμε όλοι την κατάσταση με τα πράσινα bubbles στο Messages, με τη μη υιοθέτηση του RCS της Google, η εταιρεία ανοίγει και άλλο την διαφοροποίηση από το Android χάρη στο νέο Contact Poster feature.

iphone contact poster

Εν ολίγοις όταν θα δέχεσαι μια κλήση με το iOS 17 θα σου εμφανίζεται η εικόνα που έχει επιλέξει ο χρήστης να εμφανίζεται μαζί με το όνομα σε γραμματοσειρά που έχει επιλέξει. Το ίδιο θα γίνεται και όταν εσύ καλείς κάποιον και έχεις κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις του Contact Poster feature. Δυστυχώς όμως, το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται μεταξύ κλήσεων Android και iOS.

Επομένως, όταν κάποιος σε καλεί και δεν εμφανίζονται τα στοιχεία που έχει ρυθμίσει, τότε αμέσως γνωρίζεις πως είτε πρόκειται για ένα τυχαίο άτομο, είτε για έναν spammer είτε για έναν χρήστη που δεν έχει iPhone. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δεν έχει ενδώσει ακόμη στις παρακλήσεις της Google να υιοθετήσει το RCS με τον Tim Cook να δηλώνει ευθαρσώς ότι καλύτερα να αγοράσεις ένα iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.