Η Humane ανακοίνωσε αυτό που θα αντικαταστήσει ίσως τα smartphones. Προς το παρόν δεν την έχει ονομάσει και έχει δημιουργηθεί από τον Imran Chaudhri, τον άνθρωπο πίσω από το πρώτο iPhone.

humane

Πρόκειται για μια συσκευή, μικρότερη από smartphone, με προτζέκτορα που θα παρουσιάζει την πληροφορία στην παλάμη του χεριού σου. Φέρει Android και μάλλον βασίζεται σε ένα Qualcomm chip, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Κατά τη διάρκεια της άκρως ενδιαφέρουσας παρουσίασης, ο Chaudri είχε τη συσκευή τοποθετημένη σε μια τσέπη στο ύψος του στήθους. Μάλλον, θα χρειάζεται να βγει από την τσέπη σου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί. Αναφερόμαστε στον ενσωματωμένο προτζέκτορα που θα παρουσιάζει μια εικονική οθόνη στη παλάμη του χεριού σου.

Το αν θα αντικαταστήσει το smartphone αυτό δεν το γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζουμε ούτε πότε θα κυκλοφορήσει ωστόσο πρόκειται για κάτι εντελώς νέο και καινοτόμο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.