Πριν λίγη ώρα ο Hugo Barra, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως μετά από 3.5 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την θέση του CEO, στην Xiaomi.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, το περιβάλλον εργασίας με τις ευθύνες που είχε, επηρεάστηκε η ζωή του και η υγεία του. Έτσι λοιπόν επιστρέφει στην Silicon Valley, όπου βρίσκονται οι φίλοι του και η οικογένειά του, που σύμφωνα με τον ίδιο του έχουν λείψει πάρα πολύ. Άλλωστε ο ίδιος πάντα θεωρούσε πως εκεί είναι το σπίτι του.

Ο Hugo Barra αναφέρει πως η εταιρία είναι σε πολύ καλό δρόμο για την παγκόσμια επέκτασή της, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να αποχωρήσει, τώρα που όλα έχουν πάρει μια σειρά. Από την στιγμή που ο Barra ανέλαβε τα ινία, η εταιρία πέρασε από την κατηγορία startup σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής smartphones και συσκευών τεχνολογίας, παγκοσμίως.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην εταιρία που είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, από τα πιο ενθουσιώδη άτομα έχει γνωρίσει. Ο ίδιος θα παραμείνει μέτοχος της εταιρίας, ενώ του ζητήθηκε να παραμείνει σύμβουλος της εταιρίας για πάντα.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ο Hugo Barra θα κάνει ένα διάλειμμα από την βιομηχανία, για να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του για την επιστροφή στην Silicon Valley.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ