Επιδόσεις

Η Huawei έχει επιλέξει τον Snapdragon 450 για το Y7 2019, που χαρακτηρίζεται αρκετά απλός και μάλλον βασικός επεξεργαστής. Η διαφορές από τον Kirin 710 που συναντάμε σε ελαφρώς ακριβότερα μοντέλα είναι εμφανής, όχι όμως σε τραγικά επίπεδα.

Ο επεξεργαστής βασίζεται στην αρχιτεκτονική Cortex-A53 και οι 8 πυρήνες του είναι χρονισμένοι στα 1.8GHz. Στο εν λόγω chip, μπορούν και οι 8 πυρήνες να λειτουργούν ταυτόχρονα, κάτι που δίνει μια σημαντική ώθηση στις επιδόσεις.

Το chipset, σε συνδυασμό με τα 3GB RAM, προσφέρουν άνετη χρήση της συσκευής, χωρίς καθυστερήσεις και lag, όταν μιλάμε για βασική χρήση. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στα social media, το YouTube, τα email σας και την αναπαραγωγή περιεχομένου.

Στο κομμάτι των παιχνιδιών θα μπορέσετε να παίξετε τα περισσότερα παιχνίδια που θα βρείτε στο Google Play Store, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εξαίρεση ίσως αποτελούν τα πολύ βαριά Fortnite και PubG. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης.

Αυτονομία

Με δεδομένο πως έχουμε αρκετά οικονομικό, σε θέματα αυτονομίας, hardware, η μπαταρία των 4000mAh είναι πραγματικά δώρο για τους λάτρεις τις αυτονομίας. Ειδικά για τις χρήσεις που προορίζεται η συσκευή, που περιλαμβάνουν social media και ελαφριές εφαρμογές, θα χρειαστείτε να φορτίζεται την συσκευή κάθε δύο μέρες.

Σε θέματα φόρτισης, ο φορτιστής που έρχεται στην συσκευασία φορτίζει την συσκευή με 2Α, ολοκληρώνοντας μια πλήρη φόρτιση σε λίγο παραπάνω από δύο ώρες.

Σε γενικές γραμμές η μπαταρία του Y7 2019 μας ικανοποίησε με την απόδοσή της. Δεν μας έκανε καμία στιγμή να νιώσουμε πως ξεμένουμε από μπαταρία και μας έβγαζε την μέρα χωρίς άγχος.

Τους καλούς χρόνους επιβεβαιώνει και το PCMark, που κατάφερε να ξοδέψει το 80% της μπαταρίας σε 12 ώρες και 38 λεπτά.

Συμπεράσματα

Το Huawei Y7 2019 απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό budget ή σε άτομα που δεν έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Ταυτόχρονα όμως θα σας προσφέρει άνεση στις δημοφιλείς εφαρμογές, αφού τις τρέχει απροβλημάτιστα.

Η ποιότητα κατασκευής είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ο ήχος είναι ικανοποιητικός και η κάμερα θα σας προσφέρει αξιοπρεπείς φωτογραφίες,

Αν αλλάζαμε κάτι θα ήταν η ανάλυση της οθόνης, όμως αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις και στην αυτονομία. Πάντως και η υπάρχουσα οθόνη δεν μας δημιούργησε προβλήματα τις μέρες που το χρησιμοποιούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.