Οθόνη

Η συσκευή απευθύνεται σε όσους αναζητούν μεγαλύτερες οθόνες. το Huawei Y7 2019 έρχεται με οθόνη 6.26 ιντσών, που σημαίνει πως είναι ιδιαίτερα χορταστική. Η ανάλυσή της είναι στα 720×1520, με αποτέλεσμα να μην έχουμε υψηλής ευκρίνειας οθόνη, που όμως για την τιμή του θα λέγαμε πως είναι αποδεκτή. Σίγουρα θα θέλαμε να είναι 1080p.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η οθόνη έχει πολύ καλές γωνίες θέασης και η φωτεινότητά της ειναι αρκετή για να μην έχουμε προβλήματα σε εξωτερικούς χώρους. Την χαμηλότερη ανάλυση την ισορροπεί το μέγεθός της, επιτρέποντας πολλή άνετη θέαση σε περιεχόμενο. Σε περίπτωση που σας ενοχλεί το notch, μπορούμε μέσα από τις ρυθμίσεις να το “κρύβουμε”, με την συσκευή να τοποθετεί μια μαύρη μπάρα δεξιά και αριστερά του.

Από την χρήση του Huawei Y7 2019 τις μέρες που το έχουμε, δεν παρατηρήσαμε να μας ενοχλεί η οθόνη, αντιθέτως μας κάλυψε αρκετά, δεδομένης βέβαια και της τιμής του.

Ήχος

Στο κομμάτι του ήχου έχουμε μονοφωνικό ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής που αποδίδει ικανοποιητικά. Έχουμε δυνατά μπάσα και καθαρές ψιλές, ενώ η έντασή του είναι σε καλά επίπεδα. Στα θετικά είναι φυσικά η ύπαρξή θύρας για τα ακουστικά μας, ώστε να μην χρειαζόμαστε κάποιον αντάπτορα για να ακούσουμε μουσική.

Κάμερα

Σε μια συσκευή αυτής της κατηγορίας οι απαιτήσεις μας δεν είναι πολύ υψηλές. Η συσκευή έρχεται με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, που αποτελείται από έναν αισθητήρα 13MP, πίσω από φακό f/1.8 και μια κάμερα 2MP που η χρήση της είναι αποκλειστικά για το υπολογισμό του βάθους πεδίου. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 8MP, που διαθέτει ξεχωριστό led flash, κάτι που θα λατρέψουν οι φανατικοί των selfies.

Οι πίσω κάμερες έχουν ικανοποιητικές επιδόσεις σε καλό φωτισμό, ειδικά αν αναλογιστούμε πως η συσκευή έρχεται στα €199. Έχουμε καλή φωτομέτρηση είναι σε καλά επίπεδα και τα χρώματα ρεαλιστικά, χωρίς να είναι πολύ κορεσμένα. Οι φωτογραφίες έχουν πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ το AI φροντίζει να αναγνωρίσει αρκετά από τα πλάνα μας και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Έτσι έχουμε αρκετά όμορφες και ζωντανές φωτογραφίες. Τέλος το HDR δουλεύει πολύ καλά, ειδικά σε λήψεις με μεγάλες διαφοροποιήσεις στον φωτισμό.

Σε πιο χαμηλό φωτισμό η κάμερα του Huawei Y7 2019 κινείται σε αναμενόμενα επίπεδα, με παρουσία θορύβου στις φωτογραφίες, που όμως δεν καθιστά τις φωτογραφίες μη χρησιμοποιήσιμες. Μπορεί να έχουμε παρουσία θορύβου, όμως οι φωτογραφίες είναι καλά φωτισμένες, ασχέτως συνθηκών.

Στο κομμάτι του βίντεο τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για την κατηγορία της συσκευής, με καλή ποιότητα εικόνας και ωραία χρωματική αναπαράσταση. Ωστόσο αν έχετε συνηθίσει σε πιο ακριβές συσκευές, η απουσία σταθεροποίησης στην κάμερα, θα σας είναι αισθητή.

Γενικότερα οι επιδόσεις της κάμερας κρίνονται ικανοποιητικές, με γνώμονα πάντα την κατηγορία και το κόστος της συσκευής. Για βασική χρήση δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.