Η Huawei είναι ένας επιτυχημένος κατασκευαστής που έχει ήδη μια ισχυρή θέση στην Κίνα, ενώ εργάζεται σκληρά για να επεκτείνει την εμβέλεια των κινητών συσκευών της σε άλλα μέρη του κόσμου. Νέες φήμες που προέρχονται από την Κίνα ισχυρίζονται ότι η Huawei ετοιμάζει τώρα ένα νέο smartphone που θα διαθέτει οθόνη με κυρτές πλευρές τεχνολογίας AMOLED, όπως το Samsung Galaxy S6 Edge και το Galaxy S6 edge+.

huawei-logo

Η οθόνη του νέου smartphone της Huawei θα έχει και τις δύο πλευρές κυρτές και θα είναι 2K, το οποίο σημαίνει προφανώς QHD (2560×1440). Η Huawei λέγεται ότι σχεδιάζει μαζική παραγωγή 3 εκατομμυρίων πάνελ κάθε μήνα και αυτό σίγουρα είναι μια σοβαρή δέσμευση για την εταιρεία. Είναι πολύ πιθανό επίσης, η οθόνη και το πάνελ να παρέχονται από τη Samsung, καθώς η Κορεάτικη εταιρεία δείχνει να μην έχει πρόβλημα να μοιραστεί την φετινή συνταγή της επιτυχίας της.

Samsung Galaxy S6 Edge (12)

Λάβετε υπόψη ότι ενώ η πηγή που αποκάλυψε αυτές της πληροφορίες έχει καλό ιστορικό διαρροών, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα από τα παραπάνω.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο νέο LG Wine Smart, το πρώτο flip-phone 4G Smartphone της LG, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ
Επόμενο άρθροSony Xperia Z5 Ultra: Τον Μάρτιο με Snapdragon 820;
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ