Η Huawei θα βρίσκεται και φέτος στην σκηνή της IFA στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου, αυτήν την Πέμπτη. Ενώ οι φήμες μας είχαν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι θα ανακοινωθεί το νέο Mate 9 στην έκθεση, ένα στέλεχος της Huawei, δήλωσε ότι αυτό δεν θα γίνει τελικά. Αντ’ αυτού, η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε μια εντελώς νέα mid range σειρά συσκευών.

Μια τέτοια φημολογούμενη συσκευή είναι το Huawei Nova, αν και το τελικό όνομα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό φυσικά. Μάλιστα, λέγεται πως το συγκεκριμένο smartphone θα απευθύνεται σε γυναικείο κοινό.

huawei-ifa-2016-teaser

Όπως και να ΄χει, ο Richard Yu, CEO της Huawei Device, αποφάσισε να μας αποκαλύψει, πως όχι μία αλλά δύο συσκευές θα ανακοινωθούν την 1η Σεπτεμβρίου, με τις δύο παραπάνω teaser εικόνες.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να σχολιάσουμε γι αυτά τα δύο, πέρα του ότι φαίνεται να έχουν μεταλλικά πλαίσια. Επίσης, αυτό με την στρογγυλή κάμερα μάλλον έχει γυαλί στο πίσω μέρος, ενώ αυτό με την τετράγωνη μέταλλο. Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη για να σιγουρευτούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ