Η Huawei κάνει το απόλυτο βήμα και δείχνει το απόλυτο smartwatch. Το Huawei Watch Ultimate με χρυσό 18 καρατίων, ένα πραγματικό κόσμημα για τον καρπό σας με τιμή η οποία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν την απόλυτη πολυτέλεια.

huawei watch ultimate gold

2.999 ευρώ η τιμή του σε μια super limited έκδοση. Οι πληροφορίες μας θέλουν η Huawei να φέρνει μερικά κομμάτια και στην Ελλάδα, ενώ θα έχουμε το smartwatch σύντομα στη διάθεσή μας για το review του.

H Huawei αναφέρει σχετικά με το λανσάρισμα του εν λόγω smartwatch:

Το HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition ενσωματώνει την τεχνολογική εξέλιξη και τη σχεδιαστική καινοτομία των wearables της Huawei. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και αριστοτεχνικά σχεδιασμένο με χρυσό 18Κ στη νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη, το smartwatch είναι γεμάτο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και είναι κατασκευασμένο για τολμηρούς χρήστες που επιδιώκουν να χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια προς την τελειότητα, όπως η επαναστατική ικανότητα αντοχής στο νερό σε επίπεδο κατάδυσης 100 μέτρων, η λειτουργία Expedition και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 εβδομάδων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.