Αυτό το καλοκαίρι, η Huawei κάνει το ιδανικότερο δώρο στους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου. Εξερευνήστε τον βυθό της θάλασσας με ασφάλεια, όπως οι επαγγελματίες, έχοντας στον καρπό σας το απόλυτο καταδυτικό smartwatch.

Με κάθε αγορά ενός HUAWEI Watch Ultimate, από 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023, κερδίζετε δωρεάν επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών, από το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κέντρο καταδύσεων “SCHOOL OF DIVING“.*

Αποκτήστε τώρα το HUAWEI Watch Ultimate, το απόλυτο smartwatch για υποβρύχιες περιπέτειες, το οποίο ενσαρκώνει το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής καινοτομίας της Huawei και μάθετε όλα τα μυστικά της επαγγελματικής κατάδυσης, από τους κορυφαίους του είδους.

Το κέντρο καταδύσεων SCHOOL OF DIVING είναι αναγνωρισμένο από το ΥΕΝ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και πιστοποιημένο από τον Γαλλικό Νηογνώμονα Bureau Veritas και την ΕΒΕΤΑΜ, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 14467 για την εκπαίδευση και συνοδεία δυτών.

Τα μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Οκτωβρίου 2023, θα γίνονται από τον διευθυντή και εκπαιδευτή του καταδυτικού κέντρου, Κούβαρη Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι εκπαιδευτής Αυτόνομης / Ελεύθερης κατάδυσης με περισσότερες από 6000 καταδύσεις, εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής κολύμβησης, εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής και τεχνικός service καταδυτικού εξοπλισμού.

Το κέντρο καταδύσεων SCHOOL OF DIVING είναι αναγνωρισμένο από το ΥΕΝ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και πιστοποιημένο από τον Γαλλικό Νηογνώμονα Bureau Veritas και την ΕΒΕΤΑΜ, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 14467 για την εκπαίδευση και συνοδεία δυτών.

Τα μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Οκτωβρίου 2023, θα γίνονται από τον διευθυντή και εκπαιδευτή του καταδυτικού κέντρου, Κούβαρη Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι εκπαιδευτής Αυτόνομης / Ελεύθερης κατάδυσης με περισσότερες από 6000 καταδύσεις, εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής κολύμβησης, εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής και τεχνικός service καταδυτικού εξοπλισμού.

Προηγμένα υλικά κατασκευής

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών και για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση.

Ζήστε νέες περιπέτειες με πολύπλευρες προκλήσεις

Η περιπέτεια σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να διαρκέσει μέρες και απαιτεί μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός smartwatch. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση, το HUAWEI WATCH Ultimate χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο ολοκαίνουργιο Expedition Mode.

Με δυνατότητες εντοπισμού θέσης Precision DualFrequency FiveSystem GNSS, υποστηρίζει επαγγελματική εμφάνιση των δεδομένων εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παροχή outdoor εργαλείων και πολλά άλλα. Το ρολόι καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά άσκησης του χρήστη, με σημεία σήμανσης και υποστηρίζει ακριβή πλοήγηση, επιτρέποντας στους χρήστες να επιστρέψουν εύκολα στο σημείο εκκίνησης ή σε οποιαδήποτε προηγούμενη τοποθεσία.

Επίσης, το ρολόι έχει μπαταρία με εξαιρετική διάρκεια ζωής και υποστηρίζει φόρτιση υψηλής ταχύτητας, με τους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν 2 εβδομάδες χωρίς να το φορτίσουν. Όταν η μπαταρία του smartwatch εξαντληθεί, το νέο προηγμένο ασύρματο σύστημα γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών ή 25% εντός 10 λεπτών.

Ένας ολοκληρωμένος βοηθός φυσικής κατάστασης στον καρπό σας

Φανταστείτε πως βουτάτε με τους φίλους σας σε καταγάλανα νερά και θέλετε να δείτε την μέχρι τώρα πορεία και να θέσετε κάποιους μετρήσιμους στόχους. Με την εφαρμογή HUAWEI Health App στο ρολόι, μπορείτε να καταγράψετε τις λεπτομέρειες της καταδυτικής σας εξόρμησης και να βλέπετε την πρόοδο σας, σε ξεκάθαρη και απλή μορφή, ώστε να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα Ηλεκτροκαρδιογράφημα με πιστοποίηση CE MDR, ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ακριβή έλεγχο αρτηριακής ανελαστικότητας, ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, παρακολούθηση ύπνου όλη τη νύχτα, αλλά και παρακολούθηση άγχους, στο καρπό σας!

Ακόμα, το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει όλες τις απόλυτες έξυπνες λειτουργίες της καθημερινότητας, υποστηρίζοντας κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις και ευρεία συμβατότητα σε διαφορετικά smartphone, υποστηρίζοντας συσκευές Android και iOS, σε μία πιο έξυπνη τεχνολογική εμπειρία…στον καρπό σας!

Το HUAWEI WATCH Ultimate διατίθεται σε δύο εκδόσεις: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue και HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

Το  HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας. Με κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, να θυμίζει την απεραντοσύνη του ωκεανού, αυτή η έκδοση δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό smartwatch υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ένα fashion statement για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Παράλληλα, η έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black δημιουργήθηκε για θαρραλέες ψυχές που αγαπούν την ύπαιθρο και θέλουν με κάθε ευκαιρία να δραπετεύουν από την «άνεση» της πόλης.

Το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει επίσης AMOLED οθόνη, με κάλυμμα  από κρύσταλλο ζαφειριού ανθεκτικό στη φθορά από τη καθημερινή χρήση. Το μπρασελέ του Ultimate Voyage Blue είναι κατασκευασμένο από σκληρό κράμα τιτανίου, το οποίο έχει διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι πολύ ελαφρύτερο σε βάρος. Και οι δύο χρωματικές εκδοχές του ρολογιού διαθέτουν επίσης ένα μοναδικό λουράκι από υδρογονωμένο καουτσούκ νιτριλίου (HNBR).

Για ευκολία στην χρήση το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει τρία κουμπιά που μιμούνται το στυλ σχεδίασης ενός παραδοσιακού ρολογιού υψηλών προδιαγραφών: κουμπί 3D Rotating Crown,  κουμπί Function και κουμπί Assist, το καθένα αφιερωμένο σε διαφορετικές λειτουργίες.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Σχετικά με τη Huawei

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Η εταιρεία διαθέτει 14 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Huawei Mobile Services (HMS)

Το οικοσύστημα HMS της Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες στους χρήστες των Huawei συσκευών. Η Huawei συνεχίζει επίσης να επενδύει στην ανάπτυξη του δικού της καταστήματος εφαρμογών, AppGallery, το οποίο έχει περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη και συνεχώς ενσωματώνει χιλιάδες νέες εφαρμογές  Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), και άλλες.

Σε ότι αφορά τις Google εφαρμογές , μέσα στο AppGallery, μπορούμε να βρούμε και το GΒοx (3rd party app) την εφαρμογή που δίνει πρόσβαση στο σύμπαν των Google Mobile Services. Η διαδικασία είναι απλή, κατεβάζουμε την εφαρμογή GBox (χωρίς διαφημίσεις) από το Huawei AppGallery, το εγκαθιστούμε και μέσα από αυτήν μπορούμε να βρούμε να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets,Google Drive κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.