Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της Huawei στην MWC 2015, έκαναν την εμφάνισή του δύο βίντεο που παρουσιάζουν ένα από τα προϊόντα της εταιρίας. Ο λόγος για το Huawei Watch και την ιστορία του σχεδιασμού του.

Το πρώτο βίντεο με τίτλο “Huawei Watch: The Timeless Design Story” μιλάει για τον σχεδιασμό του ρολογιού και μας αποκαλύπτει την ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό της συσκευής. Το δεύτερο βίντεο έχει τον τίτλο “Huawei Watch: Your Ultimate Companion to Make It Possible” και μας παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή να βγαίνει στην άγρια φύση για να βρει τους φίλους του.

Huawei Watch

Το ρολόι φαίνεται να είναι το πιο όμορφο smartwatch μέχρι στιγμής (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα) και διαθέτει στρογγυλή οθόνη με πολύ μικρά bezels, αισθητήρα καρδιακών παλμών, οθόνη από ζαφείρι και εναλλάξιμα λουράκια από δέρμα και μέταλλο. Φαντάζει πιο μαζεμένο στο μέγεθος από το Motorola Moto 360 και το LG G Watch R, που είναι επίσης στρογγυλά. Αυτό που δε μπορούμε να δούμε στο βίντεο είναι οι επιδόσεις της συσκευής και φυσικά η αυτονομία της.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την τιμή του Huwwei Watch, ούτε τα χαρακτηριστικά του, αλλά όλα δείχνουν πως θα τα μάθουμε σε λίγες ώρες στην παρουσίαση της συσκευής, όπου θα δούμε και την τιμή του! Μείνετε συντονισμένοι!

Πως σας φαίνεται το Huawei Watch; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.