Πολυτέλεια, premium κατασκευή και πλούσια χαρακτηριστικά. Οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν συνοπτικά το Huawei Watch GT3 Pro. Τρέχει Harmony OS και συνεργάζεται άψογα με το υπόλοιπο οικοσύστημα συσκευών της εταιρείας.

Με το WATCH GT 3 Pro, η  Huawei εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία  ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Η εφαρμογή θα είναι αργότερα διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium διατίθεται με δώρο το FreeBuds 4  και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition είναι διαθέσιμο με δώρο το FreeBuds Lipstick από όλο  το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες απόψεις μας στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.