Πλέον τα smartwatches είναι το πιο διαδεδομένο τεχνολογικό gadget μετά τα smartphones και είναι μια κατηγορία πoυ η HUAWEI παίζει πολύ δυνατά, προσφέροντας όλα όσα θέλει ο χρήστης και με πολύ μεγάλη αυτονομία. Οι σταρ των smartwatches της εταιρίας για φέτος είναι τα HUAWEI Watch GT3 Pro στις εκδόσεις Titanium και Ceramic. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της Black Friday, θα τα βρούμε με 100 ευρώ έκπτωση!

Huawei

Ένα ρολόι, πρώτα από όλα πρέπει να είναι κόσμημα. Τα ρολόγια της σειράς Watch GT3 Pro είναι από τα πιο όμορφα, αν όχι τα πιο όμορφα, ρολόγια της αγοράς. Με πολύ premium υλικά, από τιτάνιο και κεραμικό, σε συνδυασμό με έναν πανέμορφο σχεδιασμό, δύσκολα θα έχουν ανταγωνισμό, αφού και οι δύο εκδόσεις ξεχειλίζουν από ομορφιά και ποιότητα κατασκευής.

Μάλιστα το HUAWEI Watch GT3 Pro Ceramic Edition, έρχεται με έναν πραγματικά ξεχωριστό σχεδιασμό, που συνδυάζει κεραμικό με μέταλλο, ενώ είναι εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», που φαίνεται στην χρυσή και ασημένια στεφάνη, στο μοτίβο των κογχυλιών και των 24 κυμάτων, κάνοντας το ρολόι ένα έργο τέχνης.

Huawei Watch GT 3 Pro

Όμως ένα smartwatch είναι πολλά παραπάνω και έχοντας το Watch GT3 Pro Titanium σαν το προσωπικό μου ρολόι για αρκετούς μήνες, όπως επίσης και το GT3 Pro Ceramic για την Σταύη (η σύζυγος για τους πιο νέους αναγνώστες), έχουμε σχηματίσει μια πολύ ολοκληρωμένη άποψη για τα ρολόγια.

Ξεκινάμε από τα βασικά, εκτός από την τρομερή τους εμφάνιση, είναι και αδιάβροχα. Όχι απλά ανθεκτικά στο νερό, αλλά το όντας και λάτρης των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, είναι η πρώτη φορά που είχα το ρολόι μαζί μου στις καταδύσεις. Φτάνοντας σε βάθη περισσότερα από 10 μέτρα, στην θάλασσα, μετρούσε το βάθος με μεγάλη ακρίβεια, αλλά και όλα όσα χρειαζόμουν για σωστές βουτιές. Με πιστοποίηση για βάθος μέχρι 5 ατμόσφαιρες, είναι αυτό που μου έλειπε από τα smartwatches του παρελθόντος. Το να το έχω μαζί μου μέσα στην θάλασσα χωρίς να φοβάμαι πως αν κατέβω λίγο πιο κάτω στον βυθό, θα έχει πρόβλημα. Αν τα βγάζει πέρα στα 15 μέτρα βάθος, τότε οι πιο απλές δραστηριότητες στην θάλασσα του είναι παιχνίδι.

Huawei Watch GT 3 Pro

Αν δεν είστε ο τύπος των καταδύσεων, τότε κανένα πρόβλημα, αφού τα HUAWEI Watch GT3 Pro, μπορούν να καταγράψουν πάνω από 100 είδη δραστηριοτήτων, είτε είναι απλό περπάτημα, είτε skydiving. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε πλήρη καταγραφή και ανάλυση της άσκησής μας, για να γνωρίζουμε την απόδοσή μας αλλά και πως να την βελτιώσουμε.

Όμως το βασικότερο χαρακτηριστικό των HUAWEI Watch GT3 Pro, είναι η προσθήκη του αισθητήρα ECG με πιστοποίση από την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία μας, αφού καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή μας. Σε 30 δευτερόλεπτα μπορούμε να έχουμε το αποτέλεσμα, για να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πως είμαστε υγιείς. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, μπορεί να μας δώσει ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά για να το δούμε περεταίρω, σώζοντας μας από τα δύσκολα.

Huawei Watch GT 3 Pro

Όμως η HUAWEI δεν μένει μόνο σε αυτό, αλλά έχουμε και μετρητή καρδιακών παλμών, μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, επίπεδα άγχους και φυσικά καταγραφή του ύπνου μας. Έτσι, έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία μας, ενώ μας προσφέρει και συμβουλές για την βελτίωσή της. Για το ωραίο φύλλο, προσφέρει και διαχείριση του εμμηνορροϊκού κύκλου, για να μετράει τις δύσκολες μέρες του μήνα και να το υπενθυμίζει εκ των προτέρων.

Φυσικά, τα ρολόγια της HUAWEI είναι συμβατά με Android και iOS.

Μπορείτε να δείτε τα ρολόγια αναλυτικά παρακάτω.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium – HUAWEI Ελλάς

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic – HUAWEI Ελλάς

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

huawei Black Friday

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.