Αυτονομία

Σε αυτό το κομμάτι η Huawei και τα Smartwatches τους είναι στην κορυφή, με την συσκευή να αντέχει μέχρι και 14 μέρες με φυσιολογική χρήση που περιλαμβάνει μία ώρα άσκηση τη μέρα, ειδοποιήσεις και μία ώρα ακρόασης μουσικής. Για παραπάνω χρήση ή παραπάνω δυναότητες θα δούμε τον χρόνο να μειώνεται. Δοκιμάσαμε να ανοίξουμε τα πάντα στο ρολόι, με περισσότερη χρήση και την always on οθόνη ενεργοποιημένη και δεν καταφέραμε να πέσουμε κάτω από τις 5 μέρες αυτονομίας. Έτσι το Watch GT2e με την πιο βαριά του χρήση, βγάζει παραπάνω αυτονομία, από ότι βγάζουν οι ανταγωνιστές του όταν έχουν σχεδόν μηδενική χρήση, που είναι εντυπωσιακό.

Συμπεράσματα

Ένα smartwatch πρέπει να έχει όμορφη εμφάνιση, καλή αυτονομία και λειτουργίες που πραγματικά χρειάζεται ο χρήστης. Το Watch GT2e τα διαθέτει όλα αυτά και ακόμα παραπάνω. Μπορεί να μην μας επιτρέπει να απαντάμε σε μηνύματα από το κινητό μας, αλλά έχετε δοκιμάσει να πληκτρολογήσετε σε τόσο μικρή οθόνη, θα δείτε πως είναι πρακτικά αδύνατο. Προσωπικά δεν θα δω το Facebook μου από το ρολόι, ούτε θα παίξω παιχνίδια εκεί. Για όλα αυτά έχω το smartphone μου με την τεράστια οθόνη του.

Αυτό που μου έλειψε σε σχέση με το Watch GT2 είναι η δυνατότητα κλήσεων από το ρολόι, κάτι που με είχε βολέψει πολύ κατά την οδήγηση σε αυτοκίνητα που δεν έχουν Bluetooth, όμως δεν θα έλεγα πως είναι deal breaker.

Το σίγουρο είναι πως το Watch GT2e είναι μια πολύ δυνατή πρόταση, που θα σας δώσει το look που επιθυμείτε, ενώ θα σας κρατήσει για μέρες μακρυά από την φόρτιση, ώστε να το νιώθεται πιο πολύ σαν κλασσικό ρολόι και λιγότερο σαν ένα ακόμα gadget που θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Άλλωστε το βράδυ μένει στο χέρι μας για να μετράμε τον ύπνο μας και να τον βελτιώνουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.