Οθόνη

Στο κομμάτι της οθόνης, έχουμε ένα κορυφαίο AMOLED panel, όπως έχουν παραδοσιακά τα Huawei Watches. Η διάμετρος είναι στις 1.39 ίντσες. που αποτελεί καλό μέγεθος για ρολόι, τουλάχιστον για όσους θέλουν μεγάλο ρολόι, όπως εγώ. Το σίγουρο είναι πως η θέαση είναι πολύ άνετη.

Αυτό όμως που κάνει την οθόνη του Watch GT2e να ξεχωρίζει, είναι η ανάλυσή του, που στα 454×454 μπορεί να παράξει πυκνότητα σε pixels που φτάνει τα 326ppi, για πολύ καλή λεπτομέρεια στην οθόνη. Έτσι η απεικόνιση τον οθόνη του GT2e είναι κάτι που σπάνια βρίσκουμε σε άλλα smartwatches και πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή.

Η Huawei έχει προσθέσει πολλά και διαφορετικά watch faces για κάθε γούστο, τα οποία ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει από την εφαρμογή Health  που συνοδεύει το ρολόι. Τα περισσότερα διαθέτουν πολύ ζωντανά χρώματα, ώστε να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της οθόνης και να μας εντυπωσιάσουν. Το πλήθος τους αυξάνετε μέρα με την μέρα, κάτι που έλειπε μέχρι πρόσφατα από της ρολόγια της Huawei.

Η απόδοση κάτω από τον ήλιο είναι εντυπωσιακή, με την οθόνη να έχει αρκετή φωτεινότητα, ώστε να μην έχουμε το παραμικρό πρόβλημα, σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Δυνατότητες

Τι μπορεί να κάνει ο χρήστης με ένα ρολόι της Huawei; Η λίστα δεν είναι τόσο μικρή αφού έχουμε πάνω από 85 διαφορετικούς τύπους άσκησης που μπορεί να παρακολουθήσει το ρολόι, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και άλλους τομείς του σώματός μας. Έτσι θα βρούμε προεπιλεγμένες ασκήσεις που περιλαμβάνουν από απλό περίπατο, μέχρι χορό, πολεμικές τέχνες, κολύμβηση και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Σε δραστηριότητες που απαιτούν από τον χρήστη να διανύσει αποστάσεις, έχει και ενεργοποίηση του GPS, ώστε να κρατήσει τις διαδρομές που διανύουμε. Την ώρα της άσκησης προσφέρει πληροφορίες όπως επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μας, καρδιακούς παλμούς και χρόνους. Φυσικά στο τέλος μπορούμε να δούμε τα σημεία που τα δώσαμε όλα και αυτά που ήμασταν πιο χαλαροί.

Εκτός από άσκηση όμως, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για το stress μας, ενώ έχει και ενσωματωμένη εφαρμογή με άσκηση αναπνοών, ώστε να ρίξουμε το στρες. Δεν περίμενα να δουλεύει, όμως μετά από μερικά λεπτά, το στρες μου έπεσε κατακόρυφα!

Η συσκευή παρακολουθεί και τον ύπνο μας, με πολύ καλή αναγνώριση, ενώ μας δίνει και συμβουλές για να τον βελτιώσουμε, ώστε το πρωί να είμαστε πιο ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.

Από το ρολόι μπορούμε να ελέγξουμε και την κάμερα, που είναι ότι πρέπει για ομαδικές φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε χρονόμετρο και να τρέξουμε σαν τρελοί.

Αυτό που μας άρεσε φυσικά είναι η δυνατότητα σύνδεσης BT ακουστικών, για να ακούμε μουσική κατά την άσκησή μας, χωρίς την ανάγκη να έχουμε μαζί μας το κινητό μας, ενώ η ίδια εφαρμογή μας επιτρέπει να ελέγξουμε την μουσική από το κινητό μας, χωρίς να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Φυσικά όλες οι ειδοποιήσεις μας έρχονται στο ρολόι μας και πλέον δεν χρειάζεται να έχω το τηλέφωνο σε υψηλή ένταση για να μην χάνω κλήσεις και μηνύματα. Τα πάντα έρχονται στο ρολόι και εγώ θα επιλέξω πότε θα χρειαστεί να πιάσω το κινητό μου.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.