Η Huawei έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στα wearables και τα smartwatches της είναι ένας τομέας που η Huawei τα πηγαίνει εξαιρετικά. Το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας είναι το Watch GT2e, που έρχεται στα €179, ενώ στις προπαραγγελίες θα δίνεται δώρο και ένα ζευγάρι Huawei Freebuds Lite.

H συσκευή έρχεται με σχεδιασμό από ατσάλι και πλαστικό, ενώ διαθέτει και αδιαβροχοποίηση μέχρι τα 5ΑΤΜ (περιπου 40 με 50 μέτρα).

Η οθόνη του είναι AMOLED στις 1.39 ίντσες, με ανάλυση 454×454, ενώ το σχήμα της είναι στρογγυλό, για όσους προτιμούν το πιο κλασσικό στυλ, που είναι πάντα διαχρονικό.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον γνώριμο Kirin A1, μαζί με 4GB αποθηκευτικό χώρο, ώστε να περάσουμε τα τραγούδια μας και τα θέματα που θέλουμε για την οθόνη.

Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, αισθητήρα καρδιακών παλμών και βαρόμετρο, ενώ μπορεί να μετρήσει και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μας.

Η μπαταρία του είναι στις 455mAh και μπορεί να κρατήσει το ρολόι ανοιχτό μέχρι και 14 μέρες.

Ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Σχεδιασμός

Το Huawei Watch GT2e είναι ένα πολύ όμορφο smartwatch στο σύνολό του. Κατασκευαστικά έχουμε πολύ ποιοτικά υλικά, με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από σκληρό πλαστικό.

Το λουράκι με το οποίο ήρθε το Watch GT2e είναι από καουτσούκ και είναι αρκετά ποιοτικό. όμως, λόγω των πολύ τυπικών διαστάσεών του, μπορούμε πολύ εύκολα να το αντικαταστήσουμε με όποιο λουράκι επιθυμούμε, ασχέτως υλικού.

Η κατασκευή είναι πολύ ανθεκτική και αντέχει βύθιση σε νερό μέχρι και τα 50 μέτρα, όμως αν είναι θαλασσινό νερό, προτείνουμε καλό ξέβγαλμα μετά με γλυκό νερό, ώστε να απομακρυνθούν τα υπολείμματα αλατιού, που χαλάνε την μόνωση, όπως ακριβώς και σε κάθε αδιάβροχο ρολόι.

Το ρολόι διατηρεί τον πιο σπορ σχεδιασμό του, με τα δύο πλήκτρα του να αλλάζουν σε σχέση με τους προκατόχους τους, με νέα πιο μικρά, που προεξέχουν λιγότερο.

Η στεφάνη του ρολογιού πλέον δεν προεξέχει τόσο και γίνεται ένα με την οθόνη, προσφέροντας καλύτερη εμφάνιση, ενώ στις άκρες της γίνεται λίγο πιο κυρτή για μεγαλύτερη άνεση στην αφή.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.