Το Huawei Watch GT2 Pro είναι επιτέλους εδώ και έρχεται να μας προσφέρει πολυτέλεια και στοχευμένες λειτουργίες που θα κάνουν την ζωή του χρήστη ευκολότερη και ποιοτικότερη.

Ξεκινώντας από την κατασκευή του, το Huawei Watch GT2 Pro είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, ενώ στην πρόσοψη θα βρούμε κρύσταλλο από ζαφείρι, ώστε να μην γρατζουνίζεται! Στην πλάτη έχουμε κεραμική επιφάνεια, που είναι ιδιαίτερα φιλική με το δέρμα μας. Ο συνδυασμός όλων αυτών μας δίνει ένα από τα ομορφότερα smartwatches που έχουμε δει στην ελληνική αγορά, ενώ θα το βρούμε σε κλασσική και πιο σπορ γραμμή, ανάλογα με το λουράκι που θα επιλέξουμε.

Η Huawei όμως δεν αρκείται στην δυνατή εμφάνιση της συσκευής, αλλά προσφέρει και τρομερή λειτουργικότητα. Αρχικά έχουμε μια εξαιρετική στρογγυλή οθόνη, 1.39 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 454×454, που σημαίνει πως έχουμε απαράμιλλή ποιότητα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Η οθόνη είναι τόσο καλή και ζωντανή που θα κάνει τα watch faces να ζωντανέψουν!


Το εντυπωσιακότερο όμως στο Huawei Watch GT2 Pro είναι η αυτονομία του, αφού φτάνει τις 14 μέρες με μία φόρτιση, αφαιρώντας το άγχος της φόρτισης για μία ακόμα συσκευή. Αυτή η αυτονομία αφήνει τον ανταγωνισμό πολλά χιλιόμετρα πίσω. Αν χρειαστεί φόρτιση, τότε μπορείτε να κάνετε χρήση του ασύρματου φορτιστή που έρχεται στην συσκευασία ή ακόμα και του κινητού σας, αν υποστηρίζει αντίστροφή ασύρματη φόρτιση όπως το Huawei P40 Pro.

Τι μπορεί να προσφέρει όμως το Huawei Watch GT2 Pro στον κάτοχό του; Πέρα από τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό του, ώστε να μην χάνει τίποτα ακόμα και όταν η συσκευή του είναι στο αθόρυβο, η Huawei έχει εξοπλίσει την συσκευή με ένα σωρό λειτουργίες, που είναι αρκετά χρήσιμες και όχι απλά χαρακτηριστικά που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Έτσι λοιπόν έχουμε πλήρη παρακολούθηση της φυσικής μας κατάστασης, με συνεχή μέτρηση των καρδιακών μας παλμών και των επιπέδων άγχους, ενώ αν είμαστε πολύ αγχωμένοι έχουμε ασκήσεις αναπνοών απευθείας από το ρολόι, που θα σας ρίξουν το stress μέσα σε ένα λεπτό.

Από το ρολόι θα έχετε και κάθε πρωί μία αναφορά για τον βραδινό σας ύπνο που περιλαμβάνει την διάρκειά του, τους χρόνους σε κάθε κατάσταση ύπνου και την συνολική του ποιότητα, ενώ όλα αυτά συνοδεύονται από συμβουλές για την βελτίωση του.

Με το Huawei Watch GT 2 Pro θα έχουμε και μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα μας, με αρκετά καλή ακρίβεια συμπληρώνοντας έτσι όλες της πτυχές της σωματική μας κατάστασης.


Για τους λάτρεις του fitness, θα βρείτε παρακολούθηση σε πάνω από 100 αθλητικές δραστηριότητες, με πολύ καλή παρακολούθηση της κατάστασής μας κατά την εκγύμναση, ενώ έχουμε και φωνητική ενημέρωση με την κατάστασή μας και με συμβουλές. Για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού θα βρούμε και GPS, ώστε να έχουμε αρχείο των διαδρομών μας για μελλοντική χρήση, ενώ έχουμε και την λειτουργία Route Back, που μας βγάζει τον δρόμο της επιστροφής ώστε να μην χαθούμε ποτέ όταν αθλούμαστε σε άγνωστες περιοχές!

Φυσικά το ρολόι είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό μέχρι 50 μέτρων, ενώ διαθέτει και μικρόφωνο ώστε να λειτουργεί και σαν Bluetooth, για να μην χρειάζεται να πιάνουμε το κινητό μας όταν αθλούμαστε.


Τέλος μπορούμε να συνδέσουμε Bluetooth ακουστικά για να μην χρειάζεται να έχουμε μαζί μας το τηλέφωνο κάθε φορά που βγαίνουμε για άσκηση!

Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ο απόλυτος σύντροφος της καθημερινότητας, αφού μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα αυτά που έχουν σημασία! Θα το βρείτε με τιμή από €329, ενώ για τις παραγγελίες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα δίνεται μαζί με τα Huawei Freebuds 3i, τα True Wireless ακουστικά της Huawei.

Τα Freebuds παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου για την μουσική μας, ενώ με τα 3 μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, έχουμε άριστο noise cancellation, ώστε να μας ακούνε άριστα κατά τις κλήσεις μας, χωρίς περιβάλλοντα θόρυβο! Με 3.5 ώρες αυτονομίας το κάθε ακουστικό και με 14.5 ώρες συνολική αυτονομία από ακουστικά και θήκη, τα Freebuds 3i είναι ο ιδανικός σύντροφος του Huawei Watch GT2 Pro.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.