Πριν από δυο ημέρες μόνο είχαμε την επίσημη ανακοίνωση του Kirin 990 που θα βρίσκεται στο εσωτερικό των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro. Σε εκείνο το event ανακοινώθηκε και ο Kirin A1. Σύμφωνα με την Huawei πρόκειται για το πρώτο Bluetooth 5.1 και Bluetooth Low Energy 5.1 Wearable chip. Με λίγα λόγια σημαίνει ποιοτική σύνδεση Bluetooth και χαμηλής κατανάλωσης ταυτόχρονα. Σύμφωνα με την ίδια την Huawei, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συσκευών, όπως ασύρματα ακουστικά, headband, neckband, smart speaker, smartwatches και αλλού.

Παράλληλα, δίνονται στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες των Huawei Watch GT2 και GT2 Sport. Δυστυχώς προς το παρόν είναι ελάχιστα γνωστά για τα εν λόγω smartwatches, πέρα από το γεγονός ότι θα αποκαλυφθούν επισήμως στις 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις νέες ναυαρχίδες,

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.