Ήθελες πάντα ένα smartwatch όπως τα GT της HUAWEI που να προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για δρομείς; Τότε το HUAWEI WATCH GT Runner είναι για εσένα, ανεξάρτητα από το προπονητικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι καταγράφει τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη φυσική κατάσταση του χρήστη, ώστε να σχεδιάζει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης και να προσφέρει επαγγελματική εμπειρία προπόνησης.

Τεχνολογίες αιχμής για καλύτερη απόδοση

Δύο σημαντικές τεχνολογίες ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της προπόνησης. Η TruSeenTM 5.0+ προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής συχνότητας και της συγκέντρωσης του οξυγόνου. Επιπλέον, κάνει το WATCH GT Runner το πιο ακριβές smartwatch της οικογένειας GT – μέχρι στιγμής. Έπειτα, η εσωτερική, κρυφή κάμερα, σε συνδυασμό με το Dual-Band Five-System GNSS, καταγράφουν με αξιόπιστο τρόπο την πορεία που ακολουθεί ο χρήστης και προσφέρουν ακριβή εντοπισμό.

HUAWEI Watch GT RunnerΤα πλεονεκτήματα του HUAWEI WATCH GT Runner δεν τελειώνουν εδώ, διότι το smartwatch διαθέτει επαγγελματικό σύστημα προπόνησης TrueSportTM. Αυτό το σύστημα παρέχει διεξοδική καταγραφή πολλών στοιχείων, όπως η ένταση της προπόνησης, ο απαιτούμενος χρόνος αποκατάστασης μετά την άσκηση, και άλλα. Επιπλέον, το Running Ability Index (RAI) αξιολογεί την ικανότητα του χρήστη στο τρέξιμο και τον βοηθά να κρίνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να επιτύχει τον στόχο – όσο υψηλός και αν είναι.

Επαγγελματική προπόνηση για καλύτερα αποτελέσματα

Πώς μπορείς να πετύχεις επαγγελματικού επιπέδου προπόνηση με ένα smartwatch; Όλα ξεκινούν με το σύστημα TruSportTM που λαμβάνει ακριβείς μετρήσεις και ολοκληρώνονται με το Running Ability Index (RAI) που υπολογίζεται με βάση τον καρδιακό ρυθμό, τον βηματισμό, την απόσταση, τη συχνότητα, και άλλα πολυδιάστατα δεδομένα, και βοηθάει στη σωστή κατηγοριοποίηση του δρομέα. Ακόμη, το WATCH GT Runner διαθέτει ένα ευφυές δυναμικό πρόγραμμα προσαρμογής, το οποίο βασίζεται στον RAI και στο προπονητικό φορτίο.

Ένα από τα μεγάλα ατού του HUAWEI WATCH GT Runner είναι ότι κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα προγράμματα άσκησης στην εφαρμογή HUAWEI Health σύμφωνα με το ιστορικό τρεξίματος, με τα προσωπικά σωματικά χαρακτηριστικά του, και με τους προπονητικούς στόχους που έχει θέσει. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να διαμοιραστεί όλα τα δεδομένα που συλλέγει το smartwatch με εξωτερικές εφαρμογές. Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, ο χρήστης να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την προπόνηση του.

Βελτιώσεις σε κάθε τομέα, που προσφέρουν ακρίβεια στα δεδομένα

Το νέο HUAWEI TruSeen 5.0+ προσφέρει αναβαθμισμένη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, βελτιώνοντας περαιτέρω την ακρίβεια των μετρήσεων. Ο εργονομικός σχεδιασμός του νέου smartwatch, με το εξαιρετικά προσεγμένο κοίλο γυαλί, “ταιριάζει” άψογα σε κάθε καρπό, προσφέρει καλύτερη εφαρμογή, και περιορίζει την πιθανότητα ταρακουνήματός του ρολογιού, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά τις παρεμβολές από το εξωτερικό φως και βελτιώνοντας την ποιότητα του σήματος του καρδιακού ρυθμού.

Ο φακός τύπου Fresnel λειτουργεί ως ασπίδα, δίνει μια ραφιναρισμένη πινελιά στην αισθητική, και επιτρέπει σε μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να φτάσει κάτω από την επιδερμίδα ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική συλλογή πληροφοριών από τα τριχοειδή αγγεία, χάρη στη μειωμένη παρεμβολή φωτός στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Επίσης, ο νέος αλγόριθμος λαμβάνει σήματα από πολλές πηγές και ενισχύει τη δυνατότητα μείωσης του θορύβου.

HUAWEI Watch GT RunnerΗ νέα PPG 5.0 λειτουργία κάνει δυνατή την ακριβή καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η απόκλιση των 10 χτύπων ανά λεπτό που παρατηρείται, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και στο 97%, το οποίο είναι τόσο ακριβές όσο μια ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών.

Φυσικά, όταν τρέχεις δεν έχει σημασία μόνο η ακρίβεια των καρδιακών μετρήσεων, πρέπει να έχει και ακριβή μέτρηση αποστάσεων. Για να το πετύχει αυτό το HUAWEI WATCH GT Runner έχει 5 κύρια συστήματα πλοήγησης – GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και QZSS. Επίσης, έχει ενσωματωμένο το Dual-Band Five-System GNSS εντοπισμού θέσης με μια κρυφή κεραία.

Αεροδυναμικός σχεδιασμός με επίκεντρο τον δρομέα

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι φτιαγμένο από ελαφριά υλικά, με την κάσα του να έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικές πολυμερείς ίνες, τη στεφάνη του να είναι φτιαγμένη από κεραμικό υλικό, και κορώνα από κράμα τιτανίου. Χάρη σε αυτά τα υλικά, το smartwatch των δρομέων ζυγίζει μόλις 38,5 γραμμάρια και προσφέρει την αίσθηση στον χρήστη ότι δεν το φοράει καν.

HUAWEI Watch GT RunnerΦυσικά, την ίδια φιλοσοφία βλέπουμε και στα λουράκια που είναι φτιαγμένα από ελαφριά αντιβακτηριδιακή σιλικόνη που αντέχει στο νερό, τον ιδρώτα, και άλλες εξωτερικές ύλες. Όσον αφορά το λογισμικό, κάθε χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει την οθόνη του smartwatch ανάλογα με τις ανάγκες του, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ό,τι είναι περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμο, με βάση τις δικές του ανάγκες.

Η αυτονομία είναι το κλειδί στη διαρκή άθληση

Το HUAWEI WATCH GT Runner έχει μπαταρία που προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία έως και 14 ημέρες σε smart mode με κανονική χρήση και 8 ημέρες με έντονη χρήση. Επιπλέον, το smartwatch έχει ενσωματωμένο υψομετρικό βαρόμετρο που ενισχύει τη δυνατότητα προσανατολισμού και εξασφαλίζει ασφαλή πλοήγηση, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Γυμναστική, και ειδικά τρέξιμο, χωρίς μουσική δεν γίνεται. Γι’ αυτό, το WATCH GT Runner επιτρέπει στον χρήστη να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια – από μία λίστα 500 τραγουδιών τα οποία μπορεί να φιλοξενήσει ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, είτε μέσω ακουστικών, είτε μέσω κάποιου ηχείου. Φυσικά, ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ήταν πλήρες αν δεν παρείχε πλήρη έλεγχο της φυσικής κατάστασης με την παρακολούθηση πολλαπλών και πολυδιάστατων δεδομένων υγείας.

HUAWEI Watch GT Runner

Το WATCH GT Runner συνεργάζεται με πάνω από 30 third-party εφαρμογές, όπως οι Adidas Runtastic, Fifty, Health Sync, και άλλες, που καλύπτουν κάθε πλευρά της ζωής του χρήστη, σε ένα φάσμα που ξεφεύγει από το αθλητικό κομμάτι ή τον τομέα της υγείας. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει τους επόμενους μήνες να μεγαλώσει τη λίστα των εφαρμογών.

Δεν έχει σημασία το λογισμικό ή το smartphone

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι απολύτως συμβατό με οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή και παρέχει πλήρη και άνετη εμπειρία σε κάθε περιβάλλον λογισμικού. Για τη χρήση του χρειάζεται ο χρήστης να εγκαταστήσει την εφαρμογή HUAWEI Health και έπειτα να εκμεταλλευτεί όλα τα εργαλεία ελέγχου της υγείας και της φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά γνωστού Healthy Living Shamrock.

Μπορείς να βρεις το WATCH GT Runner σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.