Το λανσάρισμα του Huawei Watch GT4, αποτελεί μέρος της νέας οπτικής της Huawei να μεταφέρει τα wearable προϊόντα της σε ένα Fasion Forward μέλλον. Με όραμα ακριβώς αυτό το Fashion Forward μέλλον όπως το αποκαλεί η εταιρεία, η Huawei πιστεύει ότι η τεχνολογία πρέπει να ενισχύει το μοναδικό στυλ και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους χρήστες ώστε να εκφράζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

huawei watch gt 4

Από το τεχνολογικό αριστούργημα, το HUAWEI WATCH Ultimate που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μέχρι τη μοναδική σειρά HUAWEI GT Series, βιώνουμε  μια σύγκλιση του στυλ και της ουσίας σε όλες τις πτυχές του smartwatch, από τον ίδιο τον σχεδιασμό μέχρι τις λειτουργίες υγείας και αθλητισμού, επισημαίνει η εταιρεία.

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι τώρα το τελευταίο και πιο πρόσφατο που συμμετέχει σε αυτή την επανάσταση με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Classics Evolved. Συνδυάζοντας τη γοητεία της παράδοσης με τη γοητεία της νεωτερικότητας, το HUAWEI WATCH GT 4 αντιπροσωπεύει το ίδιο το ιδανικό της εξέλιξης – όπου η ουσία της πρωτοτυπίας διατηρείται ακόμη και στην επιδίωξη της αλλαγής.

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι η νεότερη ναυαρχίδα της σειράς smartwatches της Huawei – ένα κομψό και εκλεπτυσμένο ρολόι φτιαγμένο για τους επαγγελματίες που εργάζονται και εστιάζουν στην απόδοση, την άνεση και το στυλ. Με δύο νέα εντυπωσιακά σχέδια, τα ρολόγια είναι φτιαγμένα για όσους θέλουν να κάνουν εντύπωση όπου κι αν πάνε.

Σε ποιους απευθύνεται

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν έναν επιπλέον σύντροφο πολλαπλών λειτουργιών καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, είτε βρίσκονται στο γραφείο, είτε στο γυμναστήριο, είτε μετακινούνται από και προς τη δουλειά. Η σειρά HUAWEI WATCH GT 4 σας επιτρέπει να προσθέσετε πλήθος λειτουργιών τρίτων κατασκευαστών για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, από τον έλεγχο της μουσικής σας μέχρι τη διαχείριση του ημερολογίου σας απευθείας από τον καρπό σας. Επιπλέον, το Bluetooth στο smartwatch σας εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε σε επαφή με τους ανθρώπους – καθώς θα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα ακόμη και όταν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά από το τηλέφωνό σας.

Για τον χρήστη που επιθυμεί το στυλ στη καθημερινή ζωή και όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα ενός smartwatch, το HUAWEI WATCH GT 4 μπορεί να είναι η απάντηση στις ανάγκες σας. Αντί για τα συνηθισμένα smartwatches με την ογκώδη οθόνη, το HUAWEI WATCH GT 4 προσέχει τόσο το στυλ του όσο και την ουσία του. Ο οκταγωνικός σχεδιασμός του ρολογιού της έκδοσης 46mm εμπνέεται από τα παραδοσιακά ρολόγια πολυτελείας, ενώ το HUAWEI WATCH GT 4 σε 41mm είναι δομημένο σαν κόσμημα, θυμίζοντας ντελικάτα, όμορφα και πιο ακριβά κοσμήματα. Επιπλέον, με 7 διαφορετικά στυλ με διάφορους χρωματικούς τρόπους και υλικά λουριού, μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, καθώς η σειρά HUAWEI WATCH GT 4 συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία.

Tέλος, κατασκευασμένο με επαναστατικές λειτουργίες υγείας και γυμναστικής, οι δραστήριοι χρήστες που θέλουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προγράμματα προπόνησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο ρολόι για να παρακολουθούν κάθε σημείο της προόδου τους.

Σε αυτό το σημείο ας δούμε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά όπως τα δίνει η Huawei:

Bluetooth Κλήσεις

Η σειρά Huawei Watch GT 4 φέρνει ένα σαφώς βελτιωμένο Bluetooth Calling feature που βελτιώνει την απόσταση στο εντυπωσιακό νούμερο των 100 μέτρων από το Huawei smartphone με το οποίο έχει γίνει paired. Κάτι τέτοιο εν ολίγοις σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κουβαλάς μαζί σου το smartphone σου για να μην χάσεις κάποια κλήση. Παράλληλα, θα μπορείς να εκμεταλλευθείς την απόσταση αυτή για να μπορέσεις να δεις ειδοποιήσεις μηνυμάτων και να απαντήσεις απευθείας από το smartwatch σου.

Multi-App management

Huawei Watch GT 4

Το Huawei Watch GT 4 έρχεται με βελτιωμένο multitasking. Συγκεκριμένα το ρολόι παρέχει ένα αναδυόμενο παράθυρο πάνω από το watch face UI, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν συνεχώς ενημερώσεις από τα background apps. Έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις εύκολη εναλλαγή μεταξύ των apps.

Μπαταρία

Η σειρά Huawei Watch GT 4 φέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ως και 14 ημέρες χρήστης στην έκδοση των 46 mm και ως 7 ημέρες σε εκείνο των 41mm. Επιπλέον, υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για να μπορέσεις να φορτίσεις άλλες συμβατές συσκευές σε περιπτώσεις ανάγκης.

huawei watch gt 4

TrueSeen 5.5+

Η σειρά Huawei Watch GT4 series έρχεται εξοπλισμένη με έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο παρακολούθησης καρδιακού παλμού που ονομάζεται TrueSeen 5.5+, με καλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στη παρακολούθηση της υγείας. Η λειτουργία του βελτιώνεται με AI αλγορίθμους, που σε συνδυασμό με τις αναγνώσεις από τον αισθητήρα παρέχει με περισσότερη ακρίβεια τις μετρήσεις.

Huawei TrueSleep 3.0

huawei watch gt 4

Τα ρολόγια φέρνουν και το Huawei TrueSleep 3.0 με ακόμη καλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις στη παρακολούθηση του ύπνου. Είναι σε θέση να σου παρέχει μια συνολική εικόνα της ποιότητας του ύπνου, επιπροσθέτως της ήδη υπάρχουσαν δυνατότητας αυτόματης ανίχνευσης της διάρκειας αυτού και της κατάστασης (βαθύς ύπνος για παράδειγμα) αναλύοντας διάφορες παραμέτρους, όπως κίνησ του σώματος, καρδιακό ρυθμό κ.a.

huawei watch gt 4

Στο ρολόι παράλληλα εντυπωσιάζει η λειτουργία ανίχνευσης υπνικής άπνοιας μέσω της ανάλυσης της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου ώστε να σε ενημερώσει σε περίπτωση που κρίνει ότι χρειάζεται επίσκεψη σε ειδικό.

Τιμές Huawei Watch GT 4 series στην Ελλάδα

Οι τιμές στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα Huawei Watch GT 4 είναι οι εξής:

Ανδρικά

  • Huawei Watch GT 4 Black Strap Phoinix – B19F 249 ευρώ
  • Huawei Watch GT 4 Green Woven Strap Phoinix -B19W Green 249 ευρώ
  • Huawei Watch GT 4 Gray Stainless Steel Strap Phoinix – B19M Gray 349 ευρώ

Γυναικεία

  • Huawei Watch GT 4 White Leather Strap Aurora – B19L White Leather 249 ευρώ
  • Huawei Watch GT 4 Gold Milanese Strap Aurora – B19M Gold Milanese 299 ευρώ
  • Huawei Watch GT 4 Steel Stainless Steel Strap Aurora – B19T Steel/Gold 399 ευρώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιπλέον, το Bluetooth στο smartwatch σας εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε σε επαφή με τους ανθρώπους – καθώς θα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα ακόμη και όταν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά από το τηλέφωνό σας.
    Πόσα χιλιόμετρα μακριά πιάνει το bluetooth σε παιδιά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.