Τα HUAWEI Watch GT 3 είναι πλέον διαθέσιμα στην χώρα μας και μάλιστα έρχονται και οι δύο εκδόσεις τους, το ανδρικό (46mm) και το γυναικείο (42mm). Τα νέα έξυπνα ρολόγια της εταιρίας έρχονται για να συντροφεύσουν κάθε ώρα της ημέρας με τις λειτουργείες τους να προσφέρουν πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας.

Ένα ρολόι πρέπει να είναι κόσμημα στο χέρι μας και το Watch GT 3 είναι ακριβώς αυτό Ένα πανέμορφο ρολόι, με κατασκευή από ατσάλι, που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Η ευκολία με την οποία αλλάζονται τα λουράκια του, το κάνει ιδανικό για κάθε περίσταση, με επιλογές ανάμεσα σε ατσάλινο μπρασελέ, δέρμα και καουτσούκ για τους πιο σπορ τύπους. Τα HUAWEI Watch GT 3 είναι από τα πιο όμορφα smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά και σιγουρά θα ταιριάξουν σε κάθε χρήστη, ασχέτως του στυλ του.

Όμως ένα smartwatch δεν θα πρέπει να αρκείται μόνο στην εμφάνιση και το Watch GT 3 είναι Power in Style. Ξεκινάμε από την αυτονομία, που φτάνει μέχρι και 14 ημέρες για την ανδρική έκδοση και 7 ημέρες για την γυναικεία, σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός με το ζόρι βγάζει 2 μέρες, ενώ κάποιοι με το ζόρι βλέπουν τις 24 ώρες. Κυριολεκτικά ξεχνάμε τι σημαίνει φόρτιση του smartwatch, ενώ η φόρτιση γίνεται ασύρματα και αρκετά γρήγορα. Έτσι θα παρακολουθείς την δραστηριότητά σου όλη τη μέρα, αλλά και τη νύχτα, αφού δεν θα χρειαστεί φόρτιση για αρκετές μέρες.

Τι μπορεί όμως να κάνει το HUAWEI Watch GT 3 για εμάς;

Ξεκινάμε από τα βασικά, με το αναβαθμισμένο TrueSeen 5.0 το ρολόι καταγράφει τους καρδιακούς μας παλμούς με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό οφείλεται στο ανανεωμένο module που περιλαμβάνει οκτώ φωτοδιόδους σε κυκλική διάταση και δύο σετ πηγών φωτός. Αναβάθμιση έχουμε και στον ΑΙ αλγόριθμο, που επιτρέπει μετρήσεις ακριβείας στους καρδιακούς μας παλμούς, ακόμα και σε πολύ έντονη άσκηση. Οι νέοι αισθητήρες παρέχουν ακρίβεια και στη μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό για την περίοδο που διανύουμε.

Ας δούμε όμως πως μπορούν να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας το πρωί, μπορούμε να δούμε την ποιότητα του ύπνου μας για το προηγούμενο βράδυ, μαζί με συμβουλές για να πάμε τον ύπνο μας ένα βήμα παραπέρα, για την μέγιστη ξεκούραση. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε κατά πολύ την ενέργεια που θα έχουμε μέσα στην ημέρα και θα είμαστε πανέτοιμη για κάθε περίσταση.

Αφού ξεκινήσουμε την εργασία μας, θα μπορούμε να μετρήσουμε τα επίπεδα στρες την ώρα της δουλειάς και αν δούμε πως έχουμε αγχωθεί αρκετά, το ρολόι θα μας υποδεικνύει ασκήσεις αναπνοής για να ρίξουμε τους παλμούς μας και το στρες μας μέσα σε λίγα λεπτά. Έχοντας δοκιμάσει την εν λόγω λειτουργία, μπορώ να πω με σιγουριά πως δουλεύει εντυπωσιακά καλά.

Δεν είναι όμως όλα δουλειά, θα πρέπει να μείνουμε και fit, για να παραμένουμε υγιείς. Έτσι τα Watch GT 3 έρχονται εξοπλισμένα με όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για να παρακολουθούμε την άσκησή μας, όποια και αν είναι αυτή. Με πάνω από 100 τύπους εκγύμνασης, θα έχετε δεδομένα είτε απλά τρέχετε, είτε ψαρεύετε (Ναι έχει παρακολούθηση δραστηριότητας ακόμα και για ψάρεμα). Συγκεκριμένα έχουμε αισθητήρα καρδιακών παλμών για να ξέρουμε πότε κάνουμε καύσεις και πόσο έντονα δουλεύει η καρδιά μας. Το παρόν δίνει και ο αισθητήρα παρακολούθησης κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα μας. Ο τελευταίος είναι ίσως και ο πιο χρήσιμος αισθητήρας στα χρόνια του Covid.

 

Φυσικά έχουμε και κεραία GPS και μάλιστα είναι αναβαθμισμένη σε Dual-Band Five System GNSS, υποστηρίζοντας όλα τα πρότυπα δορυφόρων, εξαλείφοντας τις παρεμβολές, ενώ την ίδια στιγμή μας δίνει μεγάλη ακρίβεια στην τοποθεσία μας για άριστη καταγραφή των διαδρομών μας και των αποστάσεων που διανύουμε.

To Huawei Watch GT 3 ήρθε για να αντικαταστήσει το GT 2, με αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς της συσκευής. Έρχεται με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άριστη μπαταρία και φροντίζει για την υγεία μας και την φυσική μας κατάσταση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ειδοποιήσεις μας και τις κλήσεις μας, φτιάχνουν την εικόνα ενός πραγματικά δυνατού smartwatch που σίγουρα θα ικανοποιήσει όποιον το κάνει δικό του.

Για την περίοδο των εορτών όλες οι εκδόσεις Watch GT3 δίνουν και ένα επιπλέον λουράκι δώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.