Το Huawei Watch D είναι ίσως ένα από τα πιο εξελιγμένα smartwatches της Huawei με την εταιρεία να παίρνει τις απαραίτητες εγκρίσεις για να πωληθεί και στην Ευρώπη.  Είχε ανακοινωθεί στη Κίνα πέρυσι και μεταξύ των πιο αξιόλογων χαρακτηριστικών είναι η δυνατότητα λήψης επακριβών μετρήσεων πίεσης του αίματος.

huawei watch d

Οι δυνατότητες λήψης μετρήσεων πίεσης του αίματος έπρεπε να αξιολογηθούν από τις ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη, πριν το Huawei Watch D μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του και η εμφάνιση του ρολογιού στην IFA 2022 σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα που έχει ανεβάσει η Huawei δείχνουν ότι το ερχόμενο Φθινόπωρο θα είναι εδώ στα 449 ευρώ περίπου.

Υπόσχεται ακρίβεια μέτρησης της πίεσης ±3 mmHg της πραγματικής, ενώ θα περιλαμβάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα, μετρητή της θερμοκρασίας του δέρματος, μετρητή καρδιακού παλμού και μετρητή επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Διαθέτει 1.64 ιντσών AMOELD οθόνη με 280 x 456 resolution, φορτίζει ασύρματα και φέρει IP68 rating, ενώ η τυπική διάρκεια μπαταρίας είναι 7 ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.