Η Huawei ανακοινώνει σήμερα επίσημα τα Huawei Watch 4 και Huawei Watch 4 Pro, τα οποία καταφθάνουν με πλήθος νέων τεχνολογιών και premium design. Είναι τα πρώτα ρολόγια που ανακοινώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά το λανσάρισμα της σειράς Huawei Watch 3 του 2021. Η Huawei συνεχίζει να προωθεί τη σωματική ευεξία μέσω της 24ωρης παρακολούθησης της υγείας, διαθέσιμη στην ολοκληρωμένη συλλογή έξυπνων wearables της.

huawei watch 4 series

Η σειρά HUAWEI WATCH 4 με τα HUAWEI WATCH 4 και WATCH 4 Pro, κληρονομεί την τεχνολογία και την καινοτομία των wearables της Huawei, αλλά επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στη διαχείριση της υγείας. Χάρη στην παρακολούθηση της σωματικής ευημερίας με ένα άγγιγμα, δυνατότητα που δίνει τώρα η Huawei, η φροντίδα της υγείας είναι πλέον τόσο εύκολη όσο ένα «πάτημα» στον καρπό του χρήστη.

huawei watch 4 series

Στα ρολόγια θα συναντήσουμε πλέον τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G χάρη στην υποστήριξη πλέον eSIM που θα λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα. Θα μπορείς να κάνεις κλήσεις από το ρολόι, χωρίς να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις το smartphone, να κατεβάσεις εφαρμογές και να ακούσεις τη μουσική σου χωρίς να κουβαλάς τη συσκευή.

huawei watch 4 series
huawei watch 4 series

Φυσικά, μεγάλη έμφαση δίνεται στη παρακολούθηση της σωματικής υγείας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι θα έχει εφαρμογή με δυνατότητα ελέγχου υγείας 7 σημείων. Οι αισθητήρες τους, είναι από τους πιο ακριβείς στη βιομηχανία, κάτι που το απέδειξαν και οι προκάτοχοί τους. Έχουμε δυνατότητα σπιρομέτρησης, μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος και πλήθος άλλων λειτουργιών.

Το Huawei Watch 4 Pro παρουσιάζει αυτονομία 4.5 ημερών, ενώ αν ενεργοποιήσεις το ειδικό mode που έχει που απενεργοποιεί κάποιες λειτουργίες, η αυτονομία θα αγγίξει τις 21 ημέρες. Το Huawei Watch 4 παρέχει αυτονομία 3 ημερών και ως 14 με το προαναφερθέν mode ενεργοποιημένο.

Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τέλη Ιουνίου με την τιμή του Huawei Watch 4 Pro να αγγίζει τα 699 ευρώ για την titanium έκδοση και τα 549 για εκείνη με το δερμάτινο λουράκι. Από την άλλη πλευρά το Huawei Watch 4 αγγίζει τα 449 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.