Το Huawei Watch 3 Pro αποτελεί ότι πιο premium έχουμε δει από την Huawei το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα ρολόι του οποίου ο premium χαρακτήρας του φαίνεται μόλις θα το βγάλεις από το κουτί, ενώ και η τιμή του το δηλώνει. Κάπου στα 500 – 650 αναμένεται να κυκλοφορήσει, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε την επίσημη τιμή του στην Ελλάδα.

Η Huawei μένει στο κυκλικό design που μας γνώρισε με προηγούμενα ρολόγια της, εξοπλίζεται όμως με καλύτερη οθόνη και υλικά που συμβάλουν σε αυτόν τον υψηλού χαρακτήρα προφίλ του. Έχει Harmony OS, είναι εντυπωσιακά γρήγορο και γενικώς είναι ένα ρολόι που δεν θα θέλεις να το βγάλεις από το χέρι.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με τέτοιες τιμές…καλά το πάει η Huawei, να τα κοιτάζει στις βιτρίνες! Προφανώς και θα πάνε οι καταναλωτές σε άλλες εταιρίες smartwatch, όταν η τιμή θα είναι παραπλήσια!

  2. Παλιότερα έδινε κινητό με δώρο ρολόι. Με αυτές τις τιμές θα δίνει ρολόι με δώρο κινητό;

  3. 400+ ευρώ για smartwatch?Δεν πάτε καλά εκεί στη Huawei.Με τόσα παίρνω κινητό κ smartwatch πακέτο.Αν έδινα ποτέ τόσα χρήματα για ρολόι,μόνο apple watch ή κάποιο αθλητικό Garmin.

      • Με 650 ευρώ φίλε μου,αγοράζω καινούργιο κινητό και smartwatch και μένουν ρέστα και για σουβλάκια.Ουτε το Apple watch δεν έχει τόσο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.