Η Huawei βάζει ψηλά τον πήχη, καθώς θέλει να γίνει η 2η εταιρία σε πωλήσεις smartphones μέσα σε δύο έτη. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ρίξει την Apple στην 3η θέση, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Ο γενικός διευθυντής του κινεζικού κολοσσού ωστόσο, Richard Yu δεν το βλέπει έτσι. Με δηλώσεις του στο Reuters ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν ευκαιρίες.

Huawei CEO Richard Yu presents Huawei's new smartphone, the Mate S, ahead the of the IFA Electronics show in Berlin, Germany, September 2, 2015. REUTERS/Hannibal Hanschke

“Όταν ανακοινώσαμε πριν τέσσερα χρόνια πως θέλουμε να πουλάμε τηλέφωνα μας είπαν τρελούς. Όταν προσπαθήσαμε να πουλήσουμε 100 εκ. συσκευές μας ξαναείπαν τρελούς”, δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Θα τους κερδίσουμε βήμα βήμα, καινοτομία στην καινοτομία. Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες. Τεχνητή νοημοσύνη, εικονική πραγματικότητα. Eίναι σαν να οδηγείς αυτοκίνητο. Σε κάθε στροφή υπάρχει η ευκαιρία να προσπεράσεις τον ανταγωνισμό”.

Στην κορυφή βρίσκεται σταθερά η Samsung και δύσκολα θα την εκθρονίσει κάποιος τα επόμενα χρόνια. Μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η Huawei που χτες ανακοίνωσε το Huawei Mate.

Huawei Mate 9: Ανακοινώθηκε επίσημα και είναι μεγάλο και πολύ δυνατό!
Huawei Mate 9 Porsche Edition Design: Η Premium συσκευή της Huawei με απλησίαστη τιμή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ