Το Apple Vision Pro έκανε το επίσημο ντεμπούτο του μόλις πριν από λίγους μήνες κατά τη διάρκεια του WWDC 2023. Ωστόσο όμως φαίνεται ότι η Apple θα αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς η Huawei κατέχει την εμπορική ονομασία Vision Pro μέχρι το 2031.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία χρησιμοποιεί το Vision Pro branding στη Κίνα, για LCD TVs, VR συσκευές, smart glasses, έχοντας κατοχυρώσει την εμπορική του ονομασία στις 16 Μαρτίου του 2019 και μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου του 2031.

Βέβαια, το trademark της Huawei δεν θα εμποδίσει την Apple από το να χρησιμοποιήσει την ονομασία σε άλλες χώρες. Αν η Apple θελήσει να πουλήσει το προϊόν στη Κίνα θα πρέπει να κάνει κάτι. Και μια πιθανή λύση θα είναι η αλλαγή του ονόματος, τουλάχιστον στη Κίνα, ή να αγοράσει τα δικαιώματα χρήσης της ονομασίας.

Η Apple προς το παρόν δεν έδωσε κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα, με το Apple Vision Pro να κοστίζει 3.500 δολάρια και να αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.