Η Huawei εκτός από το Mate 30 Pro, μπαίνει δυναμικά και στον χώρο των τηλεοράσεων, με την ολοκαίνουρια Huawei Vision που μόλις ανακοινώθηκε. Η νέες τηλεοράσεις της εταιρίας θα τρέχουν το δικό της λειτουργικό, που δεν είναι άλλο από το Harmony OS.

Η Huawei Vision θα έρθει σε εκδόσεις 65 και 75 ιντσών, αρχικά, ενώ αργότερα θα δούμε και εκδόσεις με 55 και 85 ίντσες. Η Vision έρχεται με quantum dot color, λεπτά πλαίσια από μέταλλο και μια popup camera για βιντεοκλήσεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μπαίνει ξανά στο σώμα της τηλεόρασης, όπως έχουμε δει και στα smartphones.

Μέσω του Harmony OS η τηλεόραση θα μπορεί να λειτουργεί και σαν hub για τις έξυπνες συσκευές που υποστηρίζουν HiLink. Έτσι θα μπορούμε να ελέγχουμε όλο το οικοσύστημα από την τηλεόρασή μας.

Η εταιρία έδωσε μεγάλη βάση στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, ονομάζοντάς την “smart speaker with a big screen”. Η τηλεόραση υποστηρίζει φωνητικές εντολές, ενώ έρχεται με αναγνώριση προσώπου και χρήστη. Όταν αναγνωρίζει παιδιά, τότε φιλτράρει το μπλε φωτισμό, ώστε να είναι πιο καλή με τα μάτια. Φυσικά έχει άριστη αλιλεπίδραση με τα smartphones της Huawei, αφού μπορούμε να στείλουμε πολύ εύκολα υλικό στην τηλεόραση, από το smartphone μας. Το τηλεκοντρόλ της έχει επιφάνεια αφής και φορτίζει μέσω USB-C, ενώ με μια φόρτιση αντέχει μέχρι και 3 μήνες χρήσης.

Ηχητικά θα βρούμε 10 ηχεία συνολικά (8+1+1) που εξομοιώνουν 5.1 ήχο, με την βοήθεια AI, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ακρόαση του περιεχομένου μας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και οι χώρες που θα την δουν διαθέσιμη, δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν, όπως και η τιμή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.