Η Huawei είναι μια από τις πιο δυνατές εταιρίες στην κατηγορία των φορητών συσκευών στην Κίνα. Πλέον προσπαθεί να κάνει επέλαση και στην Δύση και φέτος θα το επιχειρήσει με τρείς νέες συσκευές που θα παρουσιάσει στην MWC 2014 στην Βαρκελώνη.

huawei teaser

Για να τα διαφημίσει, η εταιρία αποφάσισε να τρολλάρει Samsung και Apple. Έτσι λοιπόν επιστράτευσε έναν κλώνο του iPhone με μια εφαρμογή σαν το Siri και ρώτησε την συσκευή τι νέο θα παρουσιαστεί στην MWC 2014, ζητώντας να του πει κάτι εκπληκτικό.

Το «Siri» όπως ήταν λογικό του απάντησε τις συσκευές της Huawei, χωρίς όμως να αναφέρει όνομα εταιρίας. Στην συνέχεια ο χρήστης ρωτάει, «είναι από την fruit ή την Some Song;» και τότε η συσκευή απαντάει πως είναι από την Huawei.

Η εταιρία όπως μαθαίνουμε από το βίντεο θα ανακοινώσει ένα νέο tablet με λεπτό και όμορφο σχεδιασμό, ενώ η μπαταρία του θα είναι αρκετά μεγάλη για να παραμείνει ανοιχτό αρκετές ημέρες. Επίσης θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με πολύ δυνατή εμπρόσθια κάμερα, χωρίς να έχουμε άλλες πληροφορίες για την συσκευή. Τέλος άλλο ένα multimedia tablet θα ανακοινωθεί, με υποστήριξη LTE δικτύων.

Το Teaser δεν αποκαλύπτει πολλά, είναι όμως αρκετά για να μας κάνουν να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην MWC. Και φυσικά απολαμβάνουμε πάντα όταν οι εταιρίες τρολάρονται μεταξύ τους!

Δείτε το teaser της Huawei και πείτε μας την γνώμη σας!

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως έχει τόσο πολλά μείων το iphone…την μπαταρία, την τιμή, την μνήμη, τα reboot που θα μπορούσε να την χτυπήσει πολύ πιο δυνατά η Huawei και μόνο την τιμή της ανέφερε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.