Η Huawei φαίνεται πως κατάφερε να ρίξει από την θέση της την Xiaomi, καθώς σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την εταιρεία ερευνών αγοράς Canalys, έγινε η μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone στην Κίνα κατά το 3ο τρίμηνο του 2015.

huawei-xiaomi

Στο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, οι αποστολές smartphone της Huawei αυξήθηκαν κατά 81% μέσα στο έτος. Αυτή η αύξηση σε συνδυασμό με τη μείωση των αποστολών συσκευών της Xiaomi κατά την ίδια περίοδο, έδωσε στην Huawei την πρώτη θέση στην Κίνα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Canalys δεν αποκάλυψε ακριβή στοιχεία αποστολής, αλλά υποσχέθηκε να το κάνει σε μια νέα αναφορά που θα δημοσιεύσει στο τέλος αυτού του μήνα.

Η επιβράδυνση στην αγορά της Κίνας θα μπορούσε να σημαίνει ένα δύσκολο μέλλον για της Xiaomi, που βασίζεται κυρίως στις εγχώριες πωλήσεις για την ανάπτυξη της. Η Xiaomi είχε πέσει από την κορυφή της κινεζικής αγοράς ξανά στο παρελθόν, αλλά κατάφερε να ανακάμψει γρήγορα. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα πάρει πάλι πίσω της θέση της κατά τη διάρκεια του επόμενου τριμήνου.

Πιστεύετε ότι η Xiaomi θα μπορέσει να ξαναπάρει το στέμμα της; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG G4c Hands on Review: Όταν η αυτονομία μετράει
Επόμενο άρθροΟ Snapdragon 820 λέγεται ότι θα είναι 50% ισχυρότερος από τον Exynos 7420
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ