Η Huawei λέγεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι θα επιτρέψει σε ορισμένες συσκευές της στη Κίνα, να προβούν στην εγκατάσταση Windows 10, αν και δεν θα πρόκειται για μια αντικατάσταση του λειτουργικού συστήματος του Android. Αντίθετα, τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα σε ορισμένα Huawei Android smartphones σαν μια cloud based επιλογή, με τους χρήστες να τρέχουν Android ως κύριο λειτουργικό.

Συνολικά, σε πέντε συσκευές θα γίνει κάτι τέτοιο διαθέσιμο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα MediaPad M5 tablet, το P20 και P20 Pro, το Mate 10 και το Mate RS. Πρόκειται δηλαδή για συσκευές που έκανα το ντεμπούτο τους πρόσφατα, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή της εταιρείας, καθώς οι συσκευές είναι ικανές να τρέξουν μια cloud έκδοση των Windows 10.

Από τη στιγμή που πρόκειται για μια  cloud-based service που θα τρέχει σε Android συσκευές, οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν και με το Android αλλά και με τα Windows. Αν και πρόκειται για πλήρης έκδοση των Windows 10, ωστόσο οι χρήστες θα περιορίζονται στη μικρή οθόνη του smartphone, λέγεται όμως ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις mirror την οθόνη σε μια εξωτερική συσκευή. Η Huawei δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.