Όσον αφορά την εγκοπή σε ένα smartphone, η Huawei μας αναφέρει ότι η μικρότερη είναι και η καλύτερη. Όντας ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη στιγμή, η Huawei κατά τη διάρκεια του press tour της στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκρίνει το μέγεθος της εγκοπής στο Huawei P20 pro με εκείνη την εγκοπή που συναντάμε στο iPhone X.

Ωστόσο όμως κάτι που δεν σημειώνει η Huawei, είναι ότι το τηλέφωνό της διαθέτει και ένα μικρό chin στο κάτω μέος, σε αντίθεση με την λύση της Apple, που δεν διαθέτει.

Αλλά ο τελικός στόχος, είναι η προσφορά bezel-less smartphone χωρίς τη χρήση εγκοπής. Και, αν και έχουν υπάρξει τέτοιες συσκευές στο παρελθόν, όπως το Vivo Apex, τουλάχιστον φέτος, αρκετοί είναι εκείνοι οι κατασκευαστές οι οποίοι έχουν ενθαρρύνει την χρήση του notch. Ακόμη και η ίδια η Google έχει προσθέσει native υποστήριξη της εγκοπής στο Android Pie και το Google Pixel 3XL θα διαθέτει μια τέτοια βάσει των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι φήμες που θέλουν την Apple να εγκαταλείπει το design αυτό για τα μοντέλα του iPhone του 2019. Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει θα πρέπει οι μηχανικοί να μειώσουν το μέγεθος των αισθητήρων της TrueDepth camera. Μένει να φανεί κατά πόσο θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.