Όταν η HUAWEI μπαίνει σε νέα προϊόντική κατηγορία προκαλεί θόρυβο και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο θόρυβος είναι ποιητικότατος. Ο λόγος για το HUAWEI Sound Joy, ένα Bluetooth ηχείο, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Devialet. Η Devialet είναι γνωστή στους λάτρεις του καλού ήχου, σαν μια εταιρία με πολύ premium και αρκετά ακριβές υλοποιήσεις.

Το HUAWEI Sound Joy έρχεται με τρομερά ποιοτικό και ευχάριστο ήχο, αλλά και όλα τα καλούδια που προσφέρουν ευκολία στην χρήση και κορυφαίο σχεδιασμό.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, το ηχείο έχει μέγεθος όσο ένα μπουκαλάκι νερό για να μεταφέρεται πολύ εύκολα ενώ έχει και λουράκι, για να το κρεμάτε όπου επιθυμείτε. Για να το πάρετε μαζί σας παντού χωρίς φόβο και άγχος, έρχεται με πιστοποίηση IP67, ώστε να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, οπότε είστε καλυμμένοι σε ότι περιβάλλον και αν το πάρετε μαζί σας. Τον πανεμορφο σχεδιασμό ολοκληρώνει ο RGB LED φωτισμός, στο πάνω μέρος της συσκευής, που μας ενημερώνει για την  στάθμη της μπαταρίας, αλλά και συγχρονίζουν με τον ήχο μας για ένα ξεχωριστό εφέ.

Στο κομμάτι του ήχου, θα το βρούμε με 2 ηχεία από την Devialet, ένα woofer των 20W και ένα tweeter στα 10W, που προσφέρουν πεντακάθαρο ήχο, κάτι στο οποίο βοηθάνε οι παθητικοί radiators.  Το HUAWEI Sound Joy παρέχει βαθιά μπάσα και πεντακάθαρες ψιλές, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα ηχητικά, ενώ η ένταση είναι αρκετή, τόσο για το σπίτι, αλλά και για τους εξωτερικούς χώρους που θέλετε να μετατρέψετε σε ένα μικρό πάρτι.

Ένα τόσο δυνατό ηχείο όμως σίγουρα χρειάζεται και μεγάλη μπαταρία! Το Sound Joy την έχει  (8800mAh) και προσφέρει μέχρι και 26 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, ενώ η φόρτισή του γίνεται στα 40W, ώστε να φορτίσει σε χρόνο ρεκόρ. Έτσι ακόμα και αν είστε για camping, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς την αγαπημένη σας μουσική.

 

Μια υλοποίηση της HUAWEI αποκλείεται να είναι απλά ένα καλό ηχείο. Φυσικά έχουμε και άλλες λειτουργίες, που κάνουν πιο εύκολη και γρήγορη την σύνδεση με το ηχείο. Έτσι  με το OneTouch Transfer μπορείτε απλά ακουμπώντας το NFC συμβατό τηλέφωνό σας, να συνδεθείτε αυτόματα στο ηχείο και να κάνετε αναπαραγωγή της μουσικής σας. Πατώντας το πλήκτρο Voice Assistant, μπορείτε να κάνετε χρήση του φωνητικού βοηθού του τηλεφώνου σας, αφού το Sound Joy έρχεται εξοπλισμένο με 3 μικρόφωνα, για να ρωτήσετε ότι θέλετε τον φωνητικό σας βοηθό αλλά και για να κάνετε κλήσεις. Μιλώντας για τα τρία μικρόφωνα, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με αισθητήρα, που ανιχνεύει τον προσανατολισμό της συσκευής (αν το έχετε τοποθετήσει οριζόντια ή κάθετα) και ρυθμίζει ανάλογα την τα μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται. Αν πάλι έχετε κάποιο smartwatch της εταιρίας, μπορείτε να ελέγξετε πλήρως το ηχείο από το ρολόι σας, μέσω του Huawei Watch Control.

Τέλος, αν έχετε και δεύτερο ηχείο, απλά κουνώντας τα ή πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο, τα κάνετε pairing μεταξύ τους, δημιουργώντας στερεοφωνικό ήχο για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Κλείνοντας, έχουμε ένα ηχείο με κορυφαίο ήχο, μοναδική εμφάνιση και μπαταρία που δεν θα σε αφήσει ποτέ χωρίς την αγαπημένη σου μουσική. Το HUAWEI Sound Joy είναι εδώ για να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για καλό ήχο και ακόμα παραπάνω.

Tο HUAWEI Sound Joy μπορεί να μας απογειώσει, δείτε εδώ μοναδικές στιγμές που μπορεί να προσφέρει το νέο ηχείο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.