Η οικογένεια συσκευών Huawei P έχει γίνει συνώνυμο όλα αυτά τα χρόνια της εξαιρετικής φωτογραφίας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να βγάλουμε τον φωτογράφο που κρύβουμε μέσα μας. Με κάμερες οι οποίες συνεχώς διευρύνουν και επεκτείνουν το τι είναι εφικτό στη mobile φωτογραφία, η εν λόγω σειρά συσκευών έχει καταφέρει να συγκινήσει κάθε χρήστη που την εμπιστεύεται για την αποτύπωση όλων των σημαντικών στιγμών της ζωής του.

huawei pura 70

Για την Huawei η καινοτομία δεν σταματά ποτέ και η σειρά Huawei P ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε πλήρως σε Huawei Pura συνεχίζοντας αυτό το ταξίδι της κορυφαίας τεχνολογίας, της απαράμιλλης φωτογραφίας και του εμβληματικού σχεδιασμού. Η ονομασία Pura αποτελεί έμπνευση της Huawei από την αγνότητα της απρόσκοπτης δημιουργίας (Purity) που εξερευνά αόρατα θαύματα με τολμηρή φαντασία, διευρύνει τους ορίζοντες με πρωτοποριακές προοπτικές, ενώ παράλληλα, οδηγεί την τάση της μόδας με μοναδικό στυλ. Η νέα σειρά HUAWEI Pura κληρονομεί τα ισχυρά γονίδια της mobile φωτογράφισης και της αισθητικής σχεδίασης από τη σειρά HUAWEI P και τα ενισχύει με νέα άποψη και σχεδιαστική συμπεριφορά, ενσωματώνοντας τέλεια την απόλυτη φωτογραφία, την αισθητική σχεδίαση και το μοναδικό στυλ.

Το Huawei Pura 70 Pro είναι ακριβώς το παιδί αυτή της δημιουργικής διαδικασίας της Huawei. Premium design, μινιμαλιστική και καθαρή σχεδιαστική φιλοσοφία, με κομψές και γεωμετρικές γραμμές η συσκευή αποκρυσταλλώνει την Fashion Forward στρατηγική της Huawei η οποία εδραιώνει την αρμονική σχέση της τεχνολογίας με την μόδα. Θα το βρούμε στην Ελληνική αγορά σε άσπρη και μαύρη έκδοση.

Μια επανάσταση στη Φωτογραφία

Με το Huawei Pura 70 Pro είστε σε θέση να θαυμάσετε περισσότερες μαγικές στιγμές χάρη στο ριζικά ανανεωμένο Ultra Lighting XMAGE Camera. Σας επιτρέπει να τραβήξετε άκρως ευκρινείς φωτογραφίες με περισσότερο φως, κυριολεκτικά, με μια κύρια κάμερα Ultra Lighting, με ρυθμιζόμενο διάφραγμα F1.4–F4.0 (που πρόκειται για το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα της βιομηχανίας) και έναν μεγάλο αισθητήρα 1/1,3 ιντσών που ενισχύει την πρόσληψη φωτός. Παράλληλα σε καλεί να εξερευνήσεις τον μικρόκοσμο, με μια Ultra Lighting Macro Telephoto Camera, με μεγάλο διάφραγμα F2.1 και ζουμ macro1 35x.

Το Huawei Pura 70 Pro σε καλεί να αποτυπώσεις τον εαυτό σου σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, χαρίζοντας μια λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου η οποία είναι πλήρως αναβαθμισμένη αντιλαμβανόμενη έξυπνα τη σκιά, το θάμπωμα και τους τόνους δέρματος. Αποκαθιστά και αποτυπώνει ρεαλιστικά στοιχεία, φέρνοντας εξαιρετικά εφέ πορτρέτου. Το πορτραίτο bokeh έχει επίσης συγκεκριμένα στρώματα, τα οποία μπορούν να τονίσουν έντονα το θέμα του χαρακτήρα, διατηρώντας παράλληλα λεπτές λεπτομέρειες, όπως λεπτές γραμμές μαλλιών και λεπτομέρειες προσώπου.

huawei pura 70

Λεπτό, ανθεκτικό και πανίσχυρο

Το Huawei Pura 70 Pro είναι εξαιρετικά λεπτό, με μια κομψή καμπυλωτή σχεδίαση, όπου και οι τέσσερις γωνίες του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες για να δημιουργήσουν ένα καθηλωτικό οπτικό αποτέλεσμα και μια απίστευτη εμπειρία. Αφήνει μια άκρως premium αίσθηση στο χέρι δείγμα της προσήλωσης της Huawei στη λεπτομέρεια μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό της συσκευής.

Όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Huawei Pura 70 Pro υποστηρίζονται από τον πανίσχυρο Kirin 9010 επεξεργαστή. Συνοδεύεται μάλιστα από μια νέα γενιά οθόνης και πιο συγκεκριμένα την HUAWEI X-True™ με πυκνότητα pixel στα 460 ppi για μια εξαιρετική εμπειρία θέασης, ενώ η μέγιστη φωτεινότητα της συσκευής φθάνει έως και τα 2500 nits Βυθιστείτε σε μια λαμπερή οθόνη, με ζωντανά γραφικά και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία κρατά μακριά τις λάμψεις του εξωτερικού χώρου και σας δείχνει περισσότερα με μόλις μια κυριολεκτικά ματιά.

Φυσικά, η οθόνη ολοκληρώνεται από λειτουργία Ultra High Resolution και AI HDR υψηλής δυναμικής οθόνης, ενώ υποστηρίζει  ρυθμό ανανέωσης LTPO 1-120 Hz, ο οποίος προσαρμόζεται έξυπνα σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, για μία ομαλή οπτική εμπειρία. Όταν η οθόνη βρίσκεται σε στατική κατάσταση, υποστηρίζει EOD 1Hz χαμηλής κατανάλωσης φροντίζοντας έτσι να μας κρατήσει η μπαταρία περισσότερο.

Η Huawei φροντίσει και για την προστασία της συσκευής από τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης εξοπλίζοντάς το με το πανίσχυρο Super Durable Kunlun Glass.

Για να δώσει στο χρήστη να κάνει πολλά περισσότερα με το smartphone του η Huawei εξοπλίζει το Huawei Pura 70 Pro  μια μπαταρία 5.000 mAh, με ενσύρματη φόρτιση HUAWEI SuperCharge 100W, ενώ για πρώτη φορά εισάγει την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της βιομηχανίας. Το ταχύτατο ασύρματο Huawei SuperCharge 80W που φροντίζει για την ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας στο 50% στο εκπληκτικά μικρό διάστημα των 15 λεπτών μόλις για να μην αναγκάζεσαι να είσαι κολλημένος σε μια πρίζα.

AppGallery, Gbox, και  Micro G για εφαρμογές Google στο Huawei smartphone σας

Το HUAWEI AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα διανομής εφαρμογών για τις συσκευές HUAWEI, η οποία διαθέτει μια συλλογή από 18 κατηγορίες εφαρμογών με premium περιεχόμενο που έχει επιμεληθεί η ίδια για τους χρήστες της παγκοσμίως. Το HUAWEI AppGallery εξασφαλίζει ότι οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απρόσκοπτα σε όλες τις έξυπνες συσκευές σε όλα τα σενάρια οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Μπορείτε να βρείτε αναρίθμητες εφαρμογές τις οποίες χρειάζεστε στο AppGallery.

Παράλληλα, χάρη στο Gbox, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google για ένα ακόμη πιο ευρύ φάσμα εφαρμογών. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως οι εφαρμογές Google που θέλετε δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της Huawei. Για παράδειγμα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθά τα smartphone της Huawei να έχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, συνεπής με τις εφαρμογές Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android.

Το MicroG είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα ιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google που χρησιμεύει ως αντικατάσταση των Υπηρεσιών Google Play στο λειτουργικό σύστημα Android. Επί του παρόντος, περισσότερες από 200 συσκευές από κατασκευαστές όπως η Google, η Samsung, η Motorola και άλλοι υποστηρίζουν την εφαρμογή MicroG, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς HUAWEI Pura 70 της Huawei.

  • Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1000+++ ευρώ για να μην μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, συγγνώμη αλλά ο παραλογισμός ας σταματήσει εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.