Φέτος το Πάσχα, χαρίστε Huawei δώρα τεχνολογίας! Οι πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα της Huawei από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της εταιρείας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε wearables προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei με συνέπεια επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας και  βελτιώνει τις εμπειρίες μας μέσω των συσκευών της.

Με τα προϊόντα της Huawei  οι χρήστες αποκτούν  τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στα wearables, και την δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής, την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα τους. Το φετινό Πάσχα, η γκάμα επιλογών σε smartwatches και ακουστικά της Huawei υπόσχεται προσιτή τεχνολογία αιχμής για όλους!

Αποκτήστε το νέο HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap) με έκπτωση, αλλά και το HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap) σε προνομιακή τιμή.

To HUAWEI WATCH 4 & 4 Pro διευρύνει τα όρια που μπορεί να φτάσει ένα κορυφαίο smartwatch! Το HUAWEI WATCH 4 Pro διαθέτει premium φουτουριστική αισθητική, σε συνδυασμό με τις πιο προηγμένες λειτουργίες επισκόπησης και παρακολούθησης της υγείας. Ελέγξτε 7 βασικούς δείκτες της υγείας σας σε ένα μόλις λεπτό, όπου και όποτε το επιθυμείτε, πάντα με στυλ! Αποκτήστε το HUAWEI WATCH 4 Pro στην εκδοχή Titanium & Dark Brown και το HUAWEI WATCH 4 στην έκδοση Black, με προνομιακή τιμή.

Ο κλασικός και πολυτελής σχεδιασμός του HUAWEI WATCH GTPro, το προηγμένο σύστημα λειτουργίας του και η πληθώρα εφαρμογών και χαρακτηριστικών του, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, της αντοχής στο νερό και της «εξαιρετικής» διάρκειας ζωής της μπαταρίας, καθώς και της πιστοποίησης ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το καθιστούν ως έναν σύμμαχο στην καθημερινότητα κάθε χρήστη. Στα Easter Offers θα βρείτε το HUAWEI WATCH GTPro 46mm σε μοναδική τιμή!

Σε προνομιακή τιμή μπορείτε να αποκτήσετε και το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap. Ένα ρολόι  ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις, Στις προσφορές, βρίσκεται και το HUAWEI WATCH Fit SEτο οποίο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ρολόι που να ταιριάζει τόσο με σπορ όσο και με casual ένδυση, το οποίο διαθέτει μοντέρνο design, ισχυρή μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα με φόρτιση μόλις 5 λεπτών, υποστήριξη για 12 είδη προπόνησης και 44 ασκήσεις, 24ωρη παρακολούθηση υγείας και πολλαπλές λειτουργίες που θα βοηθήσουν στο να οργανώσετε άψογα την ημέρα σας.

Κρυστάλλινος ήχος για όλους με τα ακουστικά Huawei

Για να ολοκληρώσετε το οικοσύστημά σας, στα easter offers σε προϊόντα Huawei θα βρείτε τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3 & HUAWEI FreeBuds 5i,  με κρυστάλλινο ήχο, για  να απογειώσετε την εμπειρία σας,. Τα ακουστικά προσαρμόζουν τον ήχο με βάση την  εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, και έρχονται με μοναδικές θήκες για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς στο στυλ!.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs και Android συσκευές!

Αναζητήστε τα Easter Offers, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, έως τις 11 Μαΐου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.