Επιδόσεις

Το Huawei P9 δεν θα λέγαμε πως είναι το η πιο δυνατή συσκευή για το 2016, είναι όμως η πιο δυνατή συσκευή για την τιμή της που έχει στην ελληνική αγορά. Το σίγουρο είναι πως δεν παρατηρήσαμε το παραμικρό lag κατά τις 15 μέρες που το είχαμε σαν βασική συσκευή και πραγματικά δεν το είδαμε να ζορίζεται ότι και αν τρέξαμε. Αυτό επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, που όπως βλέπετε παρακάτω είναι αρκετά δυνατά.

Αυτονομία

Στο θέμα της αυτονομίας η Huawei έχει κάνει θαύματα, φτάνοντας την μπαταρία των 3000mAh που διαθέτει η συσκευή στο μέγιστο. Κατά την χρήση μας έβγαζε την μέρα άνετα με μία φόρτιση, όταν κάναμε βαριά χρήση, ενώ όταν το πηγαίναμε χαλαρά, έφτασε μέχρι και 48 ώρες μέχρι να μπει ξανά στον πρίζα. Στο σύνολο η αυτονομία που είδαμε στο P9, είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει για το 2016 μέχρι στιγμής.

 

Συμπεράσματα

Το Huawei P9 δεν διεκδικεί τα πρωτεία σαν πιο δυνατή συσκευή για φέτος, όμως σίγουρα είναι μια από τις πιο καλοστημένες. Έχουμε μια πολύ καλή οθόνη, ικανοποιητικό κάμερα και μια κάμερα αρκετά δυνατή, που προσφέρει το κάτι διαφορετικό. Από επιδόσεις δεν έχουμε τις καλύτερες, όμως είναι ικανές για να σας προσφέρουν άνεση στην χρήση του για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια, ενώ η αυτονομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αν έπρεπε να φτιάξουμε κάτι θα ήταν η έλλειψη λήψης βίντεο 4Κ και η 2K οθόνη, για ψυχολογικούς λόγους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για εμενα δεν φτανει τις ναυαρχιδες..Μετρια καρτα γραφικων σε σχεση με τις adreno 530 και maliT-880 mp12 και αρκετα μετριο βιντεο..Για εμενα δεν αξιζει το 9,5 στην καμερα..Τα 3gb δεν τα βρισκω λιγα αρκει να τα διαχειριζεται σωστα !!

  2. Η κάμερα δεν ειναι leica ειναι synny optical……..η leica απλά εχει βοηθησει στην αναπτυξη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.