Το επερχόμενο Huawei P9 Lite, μόλις έκανε την εμφάνιση του, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στις 6 Απριλίου. Η συσκευή έρχεται να αντικαταστήσει το περσινό Huawei P8 Lite, ένα τηλέφωνο που προήλθε από το αρκετά καλό Huawei P8. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη η απόφαση της Κινεζικής εταιρίας να παρουσιάσει μια Lite έκδοση του νέου Huawei P9.

Huawei P9 Lite

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Huawei, το τηλέφωνο θα έχει την ονομασία “Venus”, θα κρατήσει χαμηλότερη τιμή από το μεγάλο αδερφάκι του, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνει μεγάλες υποχωρήσεις στο hardware. Στην προκειμένη περίπτωση η οθόνη των 5.2 ιντσών Full HD είναι παρούσα, όπως και τα 3GB of RAM. Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται ακόμη και ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτό που θα «χαθεί» σε σχέση με το P9 θα είναι το πλήρες μεταλλικό «σώμα», αφού η Huwaei θα πάει σε ένα κράμα αλουμινίου και πλαστικού, κάτι σαν το Oppo F1. Προφανώς περιμένουμε επίσης λίγο πιο budget κάμερα, αφού δεν θα είναι διπλή όπως το P9 και επεξεργαστή, λογικά κάποιον Kirin.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα περιμένουμε το επίσημο event παρουσίασης του στις 6 Απριλίου.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.