Η Huawei εδώ και καιρό δοκιμάζει το Android 7.0 Nougat στις πιο παλιές high end συσκευές της, οπότε είναι λογικό να έχει τελειώσει ήδη τις δοκιμές της . Σύμφωνα με φήμη από την Κίνα, η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση για τα πρώτα Huawei P9 και Mate 8, σήμερα!

Η έκδοση που θα μοιραστεί στο κοινό είναι η B352 για το P9 και η B552 για το Mate 8. Οι πληροφορίες έρχονται από έγγραφα που διέρρευσαν από την Huawei, αν και η αυθεντικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη. Το αν ισχύει η φήμη, θα το μάθουμε σε μερικές ώρες!

Η “παγίδα” με αυτή την φήμη είναι πως τα έγγραφα αναφέρουν πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από τις συσκευές της κινέζικης αγοράς, οπότε δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Είναι όμως μια ένδειξη πως είμαστε πολύ κοντά στην αναβάθμιση των συσκευών. Άλλωστε η εταιρία έχει δηλώσει πως το P9 και το Mate 8 θα αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Αν οι κινέζικες συσκευές λάβουν τώρα την αναβάθμιση, τότε κοιτάμε για τις αρχές του Q1 2017, για την υπόλοιπη αγορά.

Η Huawei στοχεύει σε νέες λειτουργίες με το EMUI 5.0 που βασίζεται σε Android 7.0 Nougat. Θα δούμε βελτιώσεις στην ασφάλεια, στην φιλικότητα προς το χρήστη και στην αποδοτικότητα της συσκευής. Επίσης το App Drawer επιστρέφει, ευτυχώς και σύμφωνα με την εταιρία ο χρήστης θα μπορεί να προσπελάσει το 90% των βασικών λειτουργιών της συσκευής, με 2-3 clicks!

Αν η φήμη επιβεβαιωθεί, πολύ σύντομα θα έχουμε μια γεύση από την νέα έκδοση του Android στις συσκευές του Android, ώστε να ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθει στην χώρα μας!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.