Τον Φεβρουάριο, μάθαμε πως η Huawei ετοιμάζει και μια “Lite” έκδοση του Huawei P8, για να την ανακοινώσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 15 Απριλίου. Τώρα, ένα χρήστης του Twitter με όνομα @rquandt, όχι μόνο επιβεβαιώνει την ύπαρξη του P8 Lite, αλλά δίνει και δύο renders της συσκευής, τα οπόια σύμφωνα με τον ίδιο είναι τα επίσημα, καθώς τα έχει πάρει από έναν Ευρωπαικό διανομέα.

Αν η παραπάνω διαρροή είναι πραγματική, θα πρέπει να δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται μαζί με το κανονικό Huawei P8. Από παλιότερες διαρροές, ξέρουμε πως το P8 Lite, θα διάθετει 5 ιντσών HD οθόνη και τον Kirin 620 στα 1,2GHz για επεξεργαστή, με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό. Η πίσω κάμερα του θα είναι στα 13MP και η εμπρόσθια στα 5MP. Η συσκευή θα έχει πάχος μόλις 7,7 χιλιοστά και θα ζυγίζει 131 γραμμάριο, ενώ όπως φαίνεται κι από τα renders, θα έχει μεταλική κατασκευή.

Η τιμή της συσκευής, σύμφωνα με τον @rquandt, θα είναι στα 250€, που θα λέγαμε πως είναι μια αρκετά λογική τιμή για τα χαρακτηριστικά του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.