huawei-p8-1

Ο πρόεδρος της Huawei ανέβηκε σήμερα στην σκηνή και παρουσίασε το πολύ αναμενόμενο Huawei P8. Η νέα ναυαρχίδα ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων του και έρχεται να εντυπωσιάσει.

huawei-p8-metal

Ο σχεδιασμός του επικεντρώνεται σε μια μοντέρνα και πολυτελή κατασκευή, καθώς είναι πλήρως κατασκευασμένο από μέταλλο που χρειάζεται 810 λεπτά για επεξεργαστεί, ενώ το πάχος του είναι μόλις 6,4 χιλιοστά.

huawei-p8-size

Η οθόνη του Huawei P8 είναι IPS στις 5,2 ίντσες και καταλαμβάνει το 78,3% της πρόσοψης του, κρατώντας τα bezel και τις διαστάσεις του μικρές.

huawei-p8-bezels

Η Huawei παρουσίασε έναν μοναδικό νέο τρόπο για να αλληλεπιδρούν με την οθόνη αφής, χρησιμοποιώντας τις αρθρώσεις των δαχτύλων μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε με double tap να βγάλουμε εύκολα ένα screenshot ή να επιλέξουν εμείς το σημείο που θέλουμε να περικοπεί.

huawei-p8-finger

Το Huawei P8, είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο, που χρησιμοποιεί αισθητήρα κάμερας με τέσσερις τύπους sub-pixel – κόκκινο, πράσινο, μπλε και λευκό. Αυτό θα βοηθήσει την 13MP κάμερα του, στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ διαθέτει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ο οποίος μπορεί να περιστραφεί έως και 1.6°, δηλαδή το διπλάσιο αυτόν του iPhone 6 Plus. Επιπλέον, η Huawei τοποθέτησε και έναν ανεξάρτητο επεξεργαστή εικόνας, που ισχυρίζεται ότι είναι ποιότητας DSLR.

huawei-p8-camera

Η Huawei, καυχήθηκε επίσης πως η κάμερα στην συσκευή της, δεν προεξέχει σαν του iPhone και του Galaxy S6. Επίσης, εάν έχουμε τρεις φίλους με Huawei P8 μπορούμε να βγάλουμε ένα βίντεο, από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες με το Director Mode.

Το Huawei P8 τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο Kirin 935, με τους Cortex A53 πυρήνες να προσφέρουν επεξεργαστική ισχύ με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Η εταιρεία υπόσχεται πως η ναυαρχίδα της, θα διαρκεί 2 με 3 ημέρες, ανεξάρτητα από το πόσες εφαρμογές έχουμε εγκατεστημένες. Με πολύ βαριά χρήση θα μένει ανοιχτό για 1,5 ημέρες και όλα αυτά, με μια μπαταρία 2,600mAh.

huawei-p8-soc

Η νέα ναυαρχίδα χρησιμοποιεί επίσης και την νέα τεχνολογία της εταιρείας, Signal+. Διαθέτει δύο κεραίες (μία πάνω και μία στο κάτω μέρος) και η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται σε μόλις 33.5μs, έτσι οι κλήσεις και η σύνδεση δεδομένων δεν θα επηρεάζονται. Ακόμη, θα μπορεί να επιλέξει αυτόματα το καλύτερο σήμα Wi-Fi με την τεχνολογία Wi-Fi +.

huawei-p8-signal

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, με την νέα συσκευή να υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και να έχει δύο θύρες για κάρτες SIM, με την δεύτερη θύρα να δέχεται μια nanoSIM αλλά και μια microSD μαζί.

Η Huawei θα προσφέρει και θήκες για το Huawei P8, με την πιο ενδιαφέρουσα να είναι e-ink cover 4,3 ιντσών, που θα βολέψει όσους θέλουν να διαβάζουν κάτω από τον ήλιο.

huawei-p8-cover

Το Huawei P8 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, που διαφοροποιούνται ανάλογα με την αποθήκευση και την χρωματική επιλογή. Το μοντέλο των 16GB θα είναι στα € 500, ενώ των 64GB θα κοστίζει € 100 επιπλέον. Οι περιοχές που θα γίνει διαθέσιμη η συσκευή, θα είναι η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Νότια Αφρική.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.