Η HUAWEI αναμένεται να ανακοινώσει τα Huawei P70 Series και σήμερα έχουμε μι ανέα διαρροή που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό των καμερών. Η πηγή της πληροφορίας είναι ο διάσημος Digital Chat Station, που δραστηριοποιείται στο κινέζικο Weibo. Ο σχεδιασμός της νησίδας για τις κάμερες φαίνεται διαφορετικός σε σχέση με το Huawei P60 Pro, αφού έχομε τριγωνικό σχεδιασμό, σε ένα matrix camera module.

Ο μεγαλύτερος των φακός, είναι της βασικής κάμερας και είναι τοποθετημένος στην μέση. Στα άλλα άκρα έχουμε τον τηλεφακό και τον υπερευρυγώνιο. Το φλας βρίσκεται στην μέση της μιας πλευρά τους τριγώνου, ανάμεσα στον τηλεφακό και τον υπερευρυγώνιο, ώστε να διατηρεί ισορροπία στον φωτισμό.

Η απλή έκδοση του Huawei P70 φημολογείται πως θα έρθει με τον αισθητήρα OV50H για την βασική κάμερα, με μέγεθος pixel στα 1.2μm, που σημαίνει πως στα 50MP, θα έχει άριστες επιδόσεις στην λήψη φωτός, ακόμα και στα πλάνα που δεν υπάρχει αρκετό. Το μέγεθος του αισθητήρα είναι μεγάλο, με 1/1.3″. Άλλες πληροφορίες θέλουν αναβάθμιση της υπερευερυγώνιας κάμερας, με 1G6P φακό. Αυτοί οι φακοί έχουν 6 οπτικά από πλαστικό, όπως όλες οι κάμερες των smartphones, όμως διαθέτει και έναν φακό από γυαλί.

Huawei P70 σχεδιασμός καμερών

Στο τμήμα του ζουμ, αναμένεται περισκοπικός φακός με 4Χ οπτικό ζουμ και 100mm εστιακή απόσταση. Η εταιρία έχει υποσχεθεί βελτιώσεις στο ζουμ και μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο νέος αισθητήρας και ο νέος φακός.

Τα Huawei P70 series αναμένεται να ανακοινωθούν στο πρώτο μισό του 2024 και όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για όλα τα νέα σχετικά με τα Huawei P70.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.