Ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi Kuo δημοσίευσε πως η Genius Electronics Optical, θα είναι ο προμηθευτής της HUAWEI για την υπερευρυγώνια κάμερα των Huawei P70 Pro. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για το hardware, όμως δήλωσε πως με αυτή την αλλαγή το Huawei P70 Pro στοχεύει σε 100% με 120% περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με τα P60 series.

Η νέα υπερευρυγώνια κάμερα φημολογείται πως θα έχει έναν ξεχωριστό 1G6P φακό, με το βασικό στοιχείο να είναι από γυαλί και τα άλλα 6 από πλαστικό. Το βασικό, θα έχει αισθητήρα 1 ίντσας. Αυτό από μόνο του θα είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον 1/1.56″ που είδαμε στο P60 Pro. Αν η εταιρία κατάφερε να διαλύσει τον ανταγωνισμό σε θέματα φωτογραφίας, με τον μικρότερο αισθητήρα, δε μπορούμε να φανταστούμε τι θα κάνει με τον αισθητήρα 1 ίντσας. Άλλες φήμες θέλουν 7P φακό, που είναι φθηνότερο και ευκολότερο στην κατασκευή.

Η HUAWEI στοχεύει σε αρκετά μεγαλύτερες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά με τα P70 series, που επιτέλους θα έχουν και 5G συνδεσιμότητα. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχει και δικούς της αισθητήρες στην κάμερα, αφού έχει επενδύσει μεγάλα ποσά στην δημιουργία τους. Θα κάνει χρήση της XMAGE πλατφόρμας για το σύστημα της κάμερας, που περιλαμβάνει και NPU για την επεξεργασία των φωτογραφιών από την συσκευή. Η υπερευρυγώνια κάμερα θα είναι μεγάλο μέρος αυτής της αναβάθμισης, αφού προσφέρει πολλά σε μια συσκευή, από macro λήψεις, μέχρι μεγάλα πλάνα για φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Kuo περιμένει τα P70 series να έρθουν στο πρώτο μισό του 2024, οπότε η ανακοίνωση δεν είναι μακριά. Μένει να δούμε το πότε θα έρθουν στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.