Το Huawei P50 Pro είναι επιτέλους εδώ και είχαμε την ευκαιρία να το έχουμε στα χέρια μας. Υποψιαζόμαστε ότι θα έρθει και στην Ελλάδα επίσημα.  Στο εσωτερικό της συγκεκριμένης συσκευής θα συναντήσουμε τον Snpadragon 888 χωρίς 5G και φυσικά αν μας διαβάζετε αρκετό καιρό, θα γνωρίζεται ότι είναι ένας πολύ εύκολος συμβιβασμός για εμάς. Αν σκεφθείς την κάμερα με την οποία εξοπλίζεται και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει.

Η έμφαση στη κάμερα

Τα HUAWEI XD Optics, επιτρέπουν στους καταναλωτές να αποτυπώνουν εκπληκτικές εικόνες. Για πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες.

Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.

Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα πολύ ωραίο το βίντεο σας.
    Ξέρετε πότε θα έχετε το mate 50;
    Έχω μάθει με τα mate και θα ήθελα να δω πότε θα είναι διαθέσιμο.
    Ευχαριστώ πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.