Οι άνθρωποι έχουν στείλει τα πάντα στο διάστημα, αυτοκίνητα, CDs, περιοδικά, εξοπλισμό και γενικώς ότι μπορείς να φανταστείς. Πλέον ταξίδεψε και ένα Huawei P50 Pro της Huawei. Φυσικά δεν αποτελεί κάποια διαφημιστική καμπάνια της Huawei, ούτε κάποιο πείραμα, απλά ένας αστροναύτης κάτοχός του το πήρε μαζί του στο διάστημα.

huawei p50 pro

Εν ολίγοις το smartphone μπορεί να δουλέψει ακόμη και στο διάστημα. Φυσικά, στο περίπου, καθώς τα smartphone δεν μπορούν να λάβουν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. Το Huawei P50 Pro εξοπλίζεται με τον Snpadragon 888 χωρίς 5G και φυσικά αν μας διαβάζετε αρκετό καιρό, θα γνωρίζεται ότι είναι ένας πολύ εύκολος συμβιβασμός για εμάς. Αν σκεφθείς την κάμερα με την οποία εξοπλίζεται και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει.

ια πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες.  Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.  Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.

Για πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες.

Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.

Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.