Για ακόμη μια φορά η κάμερα του Huawei P50 θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει, αν πιστέψουμε ως αληθείς τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον @ChanganDigitalKing, η σειρά Huawei P50 θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με Leica κάμερες, καθώς η συνεργασία μεταξύ Huawei και Leica συνεχίζεται κανονικά.

Δεν αναφέρονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των καμερών, ωστόσο κάποιοι leakers από τη Κίνα, σημειώνουν ότι για ακόμη μια χρονιά, η Huawei θα μας εντυπωσιάσει και θα ανεβάσει τον πήχη της φωτογραφίας ακόμη πιο ψηλά. Λίγο πιο συγκεκριμένα, στα φετινά μοντέλα θα ακολουθηθεί μια διαφορετική προσέγγιση.

Αρχικά, θα δοθεί σαφώς μεγαλύτερη έμφαση στο design της οπίσθιας κάμερας, επιπροσθέτως της ποιότητας των αισθητήρων. Μεταξύ των βελτιώσεων στην ποιότητα των αισθητήρων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ένα καλύτερο σύστημα χρώματος για τη φωτογραφία των εν λόγω smartphones.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2020, το Huawei P40 διαθέτει μια Ultra Vision camera και τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα CMOS αισθητήρα. Κατάφερε να ξαναγράψει τους κανόνες της φωτογραφίας και να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις του DxOMark.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν καταλάβετε ότι μας δουλεύουν κανονικά όλες οι εταιρίες τότε θα έχετε ξυπνήσει αγαπητό. Έως τότε καλόν ύπνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.