Μόλις ανακοινώθηκε το Huawei P40 που είναι η μικρότερη και οικονομικότερη συσκευή από τις τρεις ναυαρχίδες που ανακοίνωσε η εταιρία. Η συσκευή θα έρθει στην ελληνική αγορά με τιμή στα €849 και δώρο ένα P30 Lite για τις προπαραγγελίες!

Η συσκευή έρχεται με κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο, ενώ στην πρόσοψη θα βρούμε οθόνη Flex OLED, 6.1 ιντσών και ανάλυσης 1080p+, που παράγει 441ppi πυκνότητα σε pixels. Σε αντίθεση με το P40 Pro, θα έρθει στα 60Hz. Επίσης έρχεται με πιστοποίηση IP53 που το κάνει ανθεκτικό σε πιτσιλίσματα, όχι όμως για βύθιση σε νερό.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον πολύ δυνατό Kirin 990 5G, που όπως λέει και το όνομά του προσφέρει συνδεσιμότητα σε 5G δίκτυα.

‘Ερχεται με 8 πυρήνες συνολικά, με τους δύο να είναι Cortex-A76 χρονισμένους στα 2.86GHz, άλλους δύο Cortex-A76 χρονισμένους στα 2.36GHz και τέλος 4 πυρήνες Cortex-Α55 χρονισμένους στα 1.95GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια 16πύρηνη Mali-G76. Από μνήμη RAM έχουμε 8GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από 256GB, με δυνατότητα επέκτασης με Nano Memory μέχρι 256GB, αν κάνουμε χρήση της μίας θύρας SIM.

Φωτογραφικά έχουμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το P30 , αφού ο βασικός αισθητήρας είναι σαφώς μεγαλύτερος, ενώ έχουμε μεγάλη αύξηση στην ανάλυση, τόσο του υπερευρυγώνιου όσο και του τηλεφακού, ενώ μεγαλώνουν και τα μεγέθη τους, όπως και τα μεγέθη των pixels. Έτσι ο βασικός αισθητήρας είναι RYYB στα 50MP, με φακό διαφράγματος f/1.9, με OIS και AIS για σταθεροποίηση. Ο υπερευρυγώνιος ανεβαίνει στα 16MP, με το διάφραγμα είναι στα f/2.2. Και εδώ, όπως και στον βασικό αισθητήρα έχουμε Dual Pixel AF. O τηλεφακός έρχεται με αισθητήρα 8MP, διαγράγματος f/2.4 και προσφέρει 3Χ οπτικό ζουμ. Μαζί με όλα αυτά θα βρούμε και αισθητήρα χρωμάτων!

Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 32MP με φακό διαφράγματος f/2.0, ενώ δίπλα του θα βρούμε 3D Depth Sensing camera, για να υπολογίζει το βάθος πεδίου. Η εμπρόσθια κάμερα έρχεται με Dual Pixel AF, που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Όλες οι κάμερες της συσκευής μπορούν να τραβήξουν 4Κ βίντεο στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα λήψης βίντεο Super Slow Motion στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο.

Το Huawei P40 Pro έρχεται με μπαταρία 3800mAh και φορτίζει σε μία ώρα με τον φορτιστή των 22.5W που έρχεται στο κουτί. Τρέχει Android 10 με HMS και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.