Τα Huawei P30 και P30 Pro είναι μια ανάσα πριν την ανακοίνωσή τους και οι διαρροές δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα το MySmartPrice μας έστειλε ένα email, για ένα άρθρο που ανέβασε, που έχει πολύ ενδιαφέρον. Μέσα από το εν λόγω άρθρο, βλέπουμε φωτογραφίες των P30 και P30 Pro, ενώ μέσα από τα teasers που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, παίρνουμε μια ιδέα για το τι νέο θα φέρει η συσκευή.

Ξεκινάμε από τις φωτογραφίες, που θα βρείτε παρακάτω. Έχουμε 5 φωτογραφίες με την πρώτη να δείχνει τα P30 και P30 Pro, ενώ έχουμε και το νέο Huawei Watch GT smartwatch.

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το P30 Prο, με τις 4 κάμερές του. Η μία από αυτές είναι κάτω από το φλας και χρησιμεύει για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Επίσης βλέπουμε την κυρτή οθόνη της συσκευής.

Οι τρεις τελευταίες φωτογραφίες μας δείχνουν το πίσω μέρος του απλού Huawei P30, σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Συνεχίζοντας με τα τρία βίντεο που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, να πούμε πως αρχικά ανέβηκαν στο Weibo. Τα βίντεο είναι teasers για τις φωτογραφικές δυνατότητες των συσκευών.

Το πρώτο βίντεο μας προετοιμάζει για τις επιδόσεις των συσκευών σε χαμηλό φωτισμό. Το δεύτερο βίντεο είναι teaser για το 10X Lossless ζουμ, που επιβεβαίωσε στέλεχος της εταιρίας πρόσφατα.

Τέλος το τρίτο βίντεο μας δείχνει ένα σύντομο hands on με το Huawei P30. Στο βίντεο βλέπουμε την συσκευή, ενώ με χαρά ανακαλύπτουμε πως θα έχουμε 3.5mm θύρα για ακουστικά, στο κάτω μέρος του. Οι φήμες θέλουν το Huawei P30 Pro να μην διαθέτει 3.5mm θύρα για τα ακουστικά μας, οπότε θα πρέπει να γίνει χρήση αντάπτορα USB-C σε 3.5mm headphone jack.

Τα Huawei P30 και P30 Pro θα έρθουν με τον Kirin 980, που είναι στα 7nm. Κατασκευαστικά θα είναι από γυαλί και μέταλλο. To P30 θα έρθει με πιο απλό σχεδιασμό σε σχέση με το P30 Pro, αφού θα έχει επίπεδη οθόνη και πιο απλή κάμερα. Η εμπρόσθια κάμερα και των δύο συσκευών θα είναι στα 32MP!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.