Όπως καταλαβαίνετε, οι φήμες για το Huawei P30 Pro, αρχίζουν και κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους. Πρώτα είχαμε δει το Huawei P30 Pro να λέγεται ότι θα καταφθάσει με τον Sony IMX607 των 38MP προσφέροντας κορυφαία ποιότητα φωτογραφιών. Σήμερα, μαθαίνουμε επιπροσθέτως ότι θα έχει εγκοπή και curved OLED panel.

Και κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι ότι προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι η Huawei ετοιμάζεται να διαθέσει δυο smartphones με οπή στην οθόνη για την μπροστινή κάμερα, το Honor View 20 με την εκπληκτική κάμερα, δείγματα της οποία είχαμε δει εδώ και το Huawei Nova 4.

Φαίνεται ότι η Samsung είναι προς το παρόν ο μόνος κατασκευαστής OLED οθονών που παράγει τέτοια panels, με άλλα λόγια τις Infinity-O displays. Επομένως η Huawei, έχει κολλήσει πάλι στις BOE και LG για την προμήθεια των OLEDs, που σημαίνει ότι το design μπροστά θα είναι σχεδόν όμοιο με του Mate 20 Pro.

Ωστόσο είναι αρκετά νωρίς ακόμη να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, άλλωστε σε δυο με τρεις μήνες μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και η Samsung να μπορέσει να προμηθεύσει την Huawei με την Infinity-O οθόνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.