Επιδόσεις

Εδώ, όπως και με το Mate 20 Lite, έχουμε τον Kirin 710. Οι επιδόσεις είναι πάρα πολύ καλές για την κατηγορία της συσκευής, σε σημείο που καταφέραμε να παίξουμε χωρίς προβλήματα PubG. Στην πλοήγηση στα μενού του Android και στο άνοιγμα εφαρμογών, δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα και όλα έτρεχαν γρήγορα και απροβλημάτιστα.

Τις άριστες επιδόσεις επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, με την συσκευή να σκοράρει αρκετά ψηλά για την κατηγορία της.

Μαζί με τα τεστ κάναμε και δοκιμή στο throttling της συσκευής, με την συσκευή να ρίχνει τις επιδόσεις της λόγω θερμοκρασιών στο 83% όταν ζορίζεται πολύ. Αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και αρκετά καλύτερο από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού.

Αυτονομία

Η Huawei ξέρει πολύ καλά να κάνει θαύματα στο κομμάτι της αυτονομίας και το P30 Lite δεν αποτελεί εξαίρεση. Η συσκευή βγάζει την μέρα με σχετική άνεση, παρά το γεγονός πως έχει μπαταρία μόνο 3340mAh. Με πολύ βαριά χρήση θα δείτε χρόνους οθόνης να φτάνουν τις 5-6 ώρες, ενώ θα το βάζετε για φόρτιση το βράδυ με μπαταρία 10-30%.

Στο τεστ του PCMark για την μπαταρία, η συσκευή έριξε την μπαταρία από το 100% στο 20% σε 12 ώρες και 32 λεπτά.

Συμπεράσματα

Το Huawei P30 Lite είναι μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας που τσεκάρει όλα τα κουτάκια για μια καλή συσκευή. Έχουμε εξαιρετική οθόνη, πολύ καλό ήχο και μια από τις πιο δυνατές κάμερες της κατηγορίας. Οι επιδόσεις είναι από τις πιο δυνατές της μεσαίας κατηγορίας και η μπαταρία είναι αρκετά καλή.

Αν αλλάζαμε κάτι θα ήταν η προσθήκη μιας λίγο μεγαλύτερης μπαταρίας, για να φτάσει την αυτονομία του Mate 20 Lite, που μας εντυπωσίασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.